Οι έξι πιο βαρβάτες στιγμές στην «τραγωδία» του Mandalorian
News

Οι έξι πιο βαρβάτες στιγμές στην «τραγωδία» του Mandalorian

Η 2η σεζόν του Mandalorian βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με το τέλος της 18ης Δεκεμβρίου να είναι πλέον πολύ κοντά. Το έκτο επεισόδιο που έκανε πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου ήταν ίσως το καλύτερο της σειράς μέχρι σήμερα (μαζί με το προηγούμενο) και από τον τίτλο και μόνο (The Tragedy) μας προειδοποίησε ότι τα πράγματα θα σοβαρέψουν πολύ!

Μέσα σε μόλις 30 λεπτά διάρκειας ο Jon Favreu που επιμελήθηκε και το σενάριο του επεισοδίου κατάφερε να χωρέσει μπόλικες στιγμές που θα μνημονεύονται για χρόνια στη μυθολογία του Star Wars και έβαλε τις βάσεις για το φινάλε που αναμένεται συναρπαστικό. Και για να τα λέμε όλα η πρόσφατη τριλογία μέσα σε 7-8 ώρες διάρκεια δεν κατάφερε τόσα πολλά.

Από την ενεργοποίηση του ναού των Jedi από τον Grogu, στο… θέρισμα των Stormtroopers από τον Boba Fett που έβαλε ξανά την περίφημη στολή του, μέχρι την καταστροφή του σκάφους του Mando και την κορύφωση που ήρθε με την απαγωγή του Baby Yoda από τους Dark Troopers. Στο τέλος του επεισοδίου είδαμε τον… μικρό Jedi να κάνει επίδειξη των δυνάμεων του πάνω σε δύο άτυχους Stormtroopers και τον Moff Gideon να τον απειλεί με το Dark Saber και τέλος να τον περιορίζει με τις μικροσκοπικές χειροπέδες. Μπορείτε να δείτε όλες τις βαρβάτες σκηνές στα βίντεο που ακολουθούν.

https://youtu.be/qJs6nUXrzyE

https://youtu.be/bheLUiNrB9w?t=8

https://youtu.be/uGFpZmToMw8

https://www.youtube.com/watch?v=xhZMW_l3WtA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ