Έξαλλος με τη Disney ο Kevin Feige για τo θέμα της Black Widow
News

Έξαλλος με τη Disney ο Kevin Feige για τo θέμα της Black Widow

Μεγάλη αναταραχή έχει ξεσπάσει στο Hollywood με τη δικαστική διαμάχη της Σκάρλετ Γιόχανσον με τη Disney για την κυκλοφορία της ταινίας της Black Widow στο Disney Plus, ταυτόχρονα με τους κινηματογράφους.

Η Γιόχανσον έκανε μήνυση για διαφυγόντα κέρδη αφού σύμφωνα με το συμβόλαιο της τα μπόνους στο μισθό της θα έρχονταν ανάλογα με το πόσο καλά θα τα πήγαινε η ταινία στο box office και τονίζει ότι δεν είχε ενημέρωση για την αλλαγή στρατηγικής στην κυκλοφορία.

H Disney απάντησε με ανακοίνωσε χαρακτηρίζοντας αναίσθητη τη συμπεριφορά της ηθοποιού μπροστά στα συνεχιζόμενα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία αν και μεταξύ μας τώρα πουθενά δεν αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν τήρησε τα όσα είχε συμφωνήσει με την ηθοποιό.

Σε όλη αυτή την υπόθεση έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τη στάση του προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige που έχει κεντρικό ρόλο σε όλες τις παραγωγές και σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο που καλύπτει θέματα του Hollywood ο Feige είναι έξαλλος.

«Να είστε σίγουροι για ένα πράγμα. Ο Feige είναι έξαλλος. Είναι πιστός στην εταιρεία και δεν είναι τύπος που θα τσακωθεί για να επιβληθεί, αλλά μαθαίνω ότι είναι θυμωμένος και ντροπιασμένος. Προσπάθησε να αντισταθεί στο πλάνο της Disney για ταυτόχρονη κυκλοφορία της ταινίας στο Disney Plus, προτιμώντας τη μεγάλη οθόνη και να μπει σε κόντρα με τους ηθοποιούς. Και μετά όταν το πράγμα άρχισε να στραβώνει, η ταινία να μην τα πηγαίνει καλά στους κινηματογράφους και ήρθαν οι μηνύσεις ήθελε από τη Disney να βρει λύση και να αποζημιώσει τη Γιόχανσον» ανέφερε στο newsletter του ο Matt Belloni.

Η τελική έκβαση αυτής της δικαστικής μάχης πάντως αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον σε αυτή την εποχή που τα στούντιο στρέφονται όλο και περισσότερο στο streaming αλλάζοντας τις παραδοσιακές πρακτικές και συμφωνίες με ηθοποιούς και συντελεστές, που σε μεγάλο βαθμό επηρεάζονταν από το πόσο καλά τα πήγαιναν οι ταινίες σε εισπράξεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ