Έκρηξη στα γυρίσματα του James Bond με έναν τραυματία και ζημιά στα σκηνικά
News

Έκρηξη στα γυρίσματα του James Bond με έναν τραυματία και ζημιά στα σκηνικά

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Στα πολλά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στη νέα ταινία του James Bond, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα περιστατικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Όπως ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της ταινίας στο Twitter, μία ελεγχόμενη έκρηξη στα Pinewood Studios του Λονδίνου, προκάλεσε ζημιά στα σκηνικά και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους του συνεργείου.

Την ταινία που έχει ήδη πάρει μία αναβολή (από τον φετινό Νοέμβριο για τον επόμενο Απρίλιο), ανέλαβε να σκηνοθετήσει τελικά ο Κάρι Φουκουνάγκα, μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ λόγω καλλιτεχνικών διαφορών με την παραγωγή.

Πρόσφατα ο πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Κρεγκ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και χρειάστηκε εγχείρηση στον αστράγαλο, κάτι που προκάλεσε μικρή καθυστέρηση στο πρόγραμμα της ταινίας.

Στην 25η ταινία του James Bond θα εμφανιστούν ακόμα οι: Rami Malek, Ana De Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Billy Magnussen, Dali Benssalah, Lea Seydoux, Jeffrey Wright, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Naomie Harris και Ralph Fiennes.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ