Εκρήξεις στο σπίτι του κιθαρίστα των Cannibal Corpse που έκανε ντου σε γείτονες και επιτέθηκε σε αστυνομικούς με μαχαίρι

Roxx |

Μία πολύ περίεργη υπόθεση εξελίσσεται εδώ και λίγες ώρες στην Αμερική, αφού σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα της περιοχής Tampa στη Florida, η αστυνομία συνέλαβε τον Pat O’Brien των Cannibal Corpse.

Τι συνέβη; Αρχικά η πυροσβεστική κλήθηκε για να σβήσει φωτιά σε σπίτι που όπως έγινε γνωστό ανήκε στον 53χρονο κιθαρίστα. Το έργο της πυροσβεστικής έγινε πιο δύσκολο από τις εκρήξεις που προκλήθηκαν από πυρομαχικά (σφαίρες και… φλογοβόλα) που υπήρχαν μέσα στο σπίτι.

Εκείνη την ώρα ο Pat O’Brien δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά είχε εισβάλει σε γειτονική κατοικία και αφού έσπρωξε μία γυναίκα κρύφτηκε στην αυλή.

Όταν έφτασε στον χώρο η αστυνομία, ο O’Brien επιτέθηκε με μαχαίρι στους αστυνομικούς που τον ακινητοποίησαν χρησιμοποιώντας taser.

Στη συνέχεια τον συνέλαβαν και κρατείται μέχρι αυτή την ώρα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Το συγκρότημα δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το θέμα.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ