Έκλεισε η φωνή του Dave Grohl στο Rock am Ring - Με ηρωική προσπάθεια ολοκλήρωσε τη συναυλία
News

Έκλεισε η φωνή του Dave Grohl στο Rock am Ring – Με ηρωική προσπάθεια ολοκλήρωσε τη συναυλία

Το βράδυ της Κυριακής οι Foo Fighters ανέβηκαν στη σκηνή ως headliners της τρίτης και τελευταίας ημέρας του Rock am Ring. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά με το συγκρότημα να παίζει το All my life και στη συνέχεια το Run αλλά κάπου εκεί τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Dave Grohl που άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή του.

Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν όλο και πιο εμφανές ότι έχει τεράστιο πρόβλημα αλλά το πάλευε.

«Είμαι ο τύπος που έσπασε το πόδι του στη σκηνή και συνέχισε τη συναυλία, πιστεύετε ότι θα εμποδίσει ο κλεισμένος λαιμός» είπε κάποια στιγμή στο κοινό και συνέχισε να τα δίνει όλα.

Από ένα σημείο και μετά βέβαια ο Taylor Hawkins το πήρε πάνω του και βοήθησε τον Grohl, ενώ τα μεγάλα διαστήματα τζαμαρίσματος και οι διασκευές που έχουν στο set τους βοήθησαν τον frontman του συγκροτήματος να παίρνει ανάσες και να συνεχίζει.

Τελικά έπαιξαν λιγότερο από το προγραμματισμένο, αλλά περισσότερο από ότι παίζουν άλλοι. Κατέβηκαν από τη σκηνή μετά από δύο ώρες και δέκα λεπτά, αντί για τις δυόμιση ώρες που ήταν προγραμματισμένο.

To θέμα είναι τώρα ότι το συγκρότημα έχει πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις στις επόμενες ημέρες και ο Dave Grohl θα έχει δύσκολο έργο μπροστά του.

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ