Είναι αυτός ο νέος μπασίστας των Megadeth;
News

Είναι αυτός ο νέος μπασίστας των Megadeth;

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε ποιος είναι ο νέος μπασίστας των Megadeth, που παίρνει τη θέση του David Ellefson και ηχογράφησε ξανά τα μέρη του μπάσου για το νέο άλμπουμ της μπάντας.

Πρόσφατα και μέσα από ένα βίντεο στο Cameo ο Dave Mustaine, γύρισε την κάμερα προς τον νέο μπασίστα, χωρίς όμως να δείχνει το πρόσωπο του, φουντώνοντας έτσι τη φημολογία για το ποιος μπορεί να είναι.

Όπως είναι λογικό από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ψάξιμο χρησιμοποιώντας τα λιγοστά στοιχεία που υπήρχαν, όπως για παράδειγμα το μπάσο. Αν και ακούστηκε το όνομα του Felipe Andreoli που έπαιζε με τον κιθαρίστα των Megadeth στους Angra μέχρι το 2015, το μεγάλο φαβορί είναι άλλο.

Σύμφωνα λοιπόν με… ερευνητές του internet ο νέος μπασίστας θα είναι ο Steve Di Giorgio, αφού το μπάσο που φαίνεται στο βίντεο του Mustaine μοιάζει πολύ με αυτό που χρησιμοποιεί.

Στα 54 του ο Di Giorgio μοιάζει μία λογική επιλογή, αν και είναι σταθερά στους Testament από το 2014. Έχει τεράστιο δικοσγραφικό παρελθόν αφού έχει παίξει στους Death, Control Denied, Iced Earth, Sadus και Autopsy.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: