Είμαστε όλοι Νεκροί: Τα σχολεία έκλεισαν για την Αποκάλυψη του Netflix

Roxx |

Η σειρά του Netflix Είμαστε όλοι Νεκροί αφηγείται μια ιστορία μαθητών που έχουν παγιδευτεί σε ένα σχολείο κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης ζόμπι και ενώνουν αργότερα τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα επιβίωσης.

Το trailer παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο το χάος που επικρατεί σε ένα σχολείο μετά τη γέννηση ενός μυστηριώδους ιού ζόμπι. Η ορδή των ζόμπι μεγαλώνει γρήγορα και εξαπλώνεται σε τάξεις, την καφετέρια και το προαύλιο, φτάνοντας σε κάθε γωνιά του σχολείου.

Τελείως παγιδευμένοι, ο Τσέονγκ-σαν και οι φίλοι του προσπαθούν απεγνωσμένα να σωθούν, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι γίνεται στ’ αλήθεια επίθεση από ζόμπι. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι σωτηρίας και, για να κάνουμε την κατάσταση ακόμα χειρότερη, έχει χαθεί κάθε μέσο επικοινωνίας.

Οι μαθητές τελικά συνειδητοποιούν ότι “είμαστε οι μόνοι άνθρωποι που μπορούμε να σώσουμε τον εαυτό μας”, και αποφασίζουν να πολεμήσουν τα ζόμπι με όποιον τρόπο μπορούν. Στόχος είναι να καταφέρουν να βγουν έξω από το σχολείο χωρίς να πεθάνει κανένας. Έχοντας χάσει τους φίλους, τους καθηγητές και το καταφύγιό τους μέσα σε μια νύχτα, θα καταφέρουν αυτά τα παιδιά να αντισταθούν στα ζόμπι που κάποτε ήταν φίλοι τους και να βγουν έξω από το σχολείο με ασφάλεια;

Κλεισμένοι μέσα σε ένα σχολείο χωρίς φαγητό

Στο trailer βλέπουμε μια πόλη γεμάτη ζόμπι και μαθητές εγκλωβισμένους στο σχολείο που αγωνίζονται να δραπετεύσουν. Οι μαθητές έχουν βρεθεί σε μια τραγική κατάσταση, κατά την οποία οι φίλοι με τους οποίους έτρωγαν μαζί πριν από λίγο γίνονται ζόμπι και προσπαθούν να τους σκοτώσουν. Κλεισμένοι μέσα σε ένα σχολείο χωρίς φαγητό, χωρίς κινητά και χωρίς κανέναν μεγάλο, οι μαθητές φτάνουν σε απόγνωση, αλλά σύντομα μαζεύουν το μυαλό τους και βοηθούν ο ένας τον άλλο για να μπορέσουν όλοι να αποδράσουν ζωντανοί.

Eνώνουν τις δυνάμεις τους

Οι διαφορετικοί έφηβοι, όπως η Ον-τζο, που μοιράζεται τις ικανότητες επιβίωσης που έμαθε από τον πυροσβέστη πατέρα της, ο ευφυέστατος Τσέονγκ-σαν που παίρνει έξυπνες αποφάσεις με τη συγκροτημένη προσωπικότητά του, η Ναμ-ρα, η ψύχραιμη πρόεδρος της τάξης και το εξυπνότερο παιδί του σχολείου, ο Σου-Χιέοκ, ο αξιόπιστος ακόλουθος που θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο σε επικίνδυνες καταστάσεις, και η απίστευτα ταλαντούχα ομάδα τοξοβολίας που δεν χάνει ποτέ στόχο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γλιτώσουν από καταστάσεις που απειλούν τη ζωή.

Μη χάσετε τις καταιγιστικές σκηνές όπου οι μαθητές μάχονται ενάντια σε ζόμπι εκμεταλλευόμενοι τη γεωγραφία του σχολείου που γνωρίζουν απ’ έξω κι ανακατωτά, οι οποίες κάνουν τη σειρά ακόμα πιο συναρπαστική. Ετοιμαστείτε επίσης να γελάσετε πολύ με τις αντιδράσεις των μαχητικών μαθητών σε τρομακτικές καταστάσεις ζωής και θανάτου. Το “Είμαστε Όλοι Νεκροί”, η δοκιμασία επιβίωσης από ζόμπι στην εφηβεία που περνούν αθώοι, παθιασμένοι και έξυπνοι μαθητές, θα γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη ιστορία του είδους με ζόμπι.

Είμαστε Όλοι Νεκροί | Έρχεται στις 28 Ιανουαρίου, μόνο στο NetflixΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ