Εικοσάλεπτο το μεγαλύτερο από τα νέα τραγούδια των Tool - Μόνο ντραμς σε ένα από αυτά
News

Εικοσάλεπτο το μεγαλύτερο από τα νέα τραγούδια των Tool – Μόνο ντραμς σε ένα από αυτά

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Tool, που είναι το πρώτο τους μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.  Ακούσαμε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο single, το ομώνυμο του Fear Inoculum και ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα συμβατικό άλμπουμ.

Με επτά τραγούδια και διάρκεια που ξεπερνά τα 80 λεπτά, προετοιμαζόμαστε ήδη για μία εντελώς διαφορετική εμπειρία και οι πρώτες λεπτομέρειες που δημοσίευσε το Loudwire έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την αίσθηση.

Έχουμε για εσάς τα δύο διαφορετικά track listing. To πρώτο με επτά τραγούδια είναι της φυσικής μορφής του Fear Inoculum, ενώ online θα υπάρχουν άλλα τρία που αποτελούν στην ουσία γέφυρες μεταξύ των τραγουδιών. Όπως αναφέρεται όμως, ένα από τα «κανονικά» τραγούδια, το Chocolate Chip Trip, είναι στην ουσία ένα ντραμ σόλο του Danny Carey που συνοδεύεται από διάφορους ήχους και είναι με διαφορά το πιο παράξενο που έχει ηχογραφήσει η μπάντα. Τέλος, το 7empest που ολοκληρώνει τη «φυσική» μορφή του άλμπουμ φτάνει σε διάρκεια τα 20 λεπτά!

Physical:

1. Fear Inoculum
2. Pneuma
3. Invincible
4. Descending
5. Culling Voices
6. Chocolate Chip Trip
7. 7empest

Digital:

1) Fear Inoculum
2) Pneuma
3) Litanie contre la Peur
4) Invincible
5) Legion Inoculant
6) Descending
7) Culling Voices
8) Chocolate Chip Trip
9) 7empest
10) Mockingbeat

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: