Είδαν την Ana de Armas στο trailer, δεν την είδαν στην ταινία και ζητούν 5 εκατομμύρια δολάρια!

Roxx |

Σας έχει τύχει να να βλέπετε μία ταινία και να διαπιστώσετε ότι δεν περιείχε μία σκηνή που είχατε προσέξει στο trailer; Ακόμα και να σας έχει τύχει, τότε μάλλον το ξεχάσατε γρήγορα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και για δύο τύπους που νοίκιασαν στο Amazon Prime το Yesterday του Ντάνι Μπόιλ!

Στην ταινία του 2019 μετά από ένα γενικό black out σε όλο τον κόσμο, ένας νεαρός και άσημος μουσικός διαπιστώνει κάτι απίστευτο. Πουθενά δεν υπάρχει καταγεγραμμένο το όνομα των Beatles και ο ίδιος πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη Γη που θυμάται την ύπαρξή τους!Ο ίδιος εκμεταλλεύεται αυτή τη συγκυρία και αποφασίζει να κάνει καριέρα με τα τραγούδια τους, γίνεται άμεσα το νέο παιδί-θαύμα της μουσικής βιομηχανίας.

Στο trailer της ταινίας εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα και η Ana de Armas, όμως οι σκηνές της κόπηκαν λόγω χρόνου από το τελικό αποτέλεσμα και οι δύο τύποι που πλήρωσαν το… συγκλονιστικό ποσό των 3.99 δολαρίων, έκαναν μήνυση στη Universal ζητώντας πέντε εκατομμύρια δολάρια!

«Επειδή στους καταναλωτές δόθηκε η υπόσχεση για μία ταινία με την Ana de Armas αλλά δεν είδαν μία ταινία με την Ana de Armas, η αξία της ενοικίασης ή αγοράς δεν ήταν αυτή που περίμεναν» αναφέρει η μήνυση και καταλήγει λέγοντας ότι η ηθοποιός χρησιμοποιήθηκε για να ανέβουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων.

H Universal δεν έχει απαντήσει προς το παρόν στη μήνυση αλλά αν ήμασταν στη θέση της θα στέλναμε πίσω τα τέσσερα δολάρια στα παιδιά να ησυχάσουν.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ