Έφοδος και έρευνα στο σπίτι του Marilyn Manson από την αστυνομία

Roxx |

Η αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι του Marilyn Manson στο Λος Άντζελες εκτελώντας ένταλμα για έρευνα, σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικών κακοποιήσεων που έχουν καταγγελθεί μέσα στη χρονιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα όμως πηγές της αστυνομίας επιβεβαίωσαν στο Rolling Stone ότι εκτέλεσαν εκτεταμένη έρευνα στο σπίτι που λογικά είναι αυτό που αναφέρεται στις περισσότερες καταγγελίες.

Από την πλευρά του Manson δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη τοποθέτηση, ενώ με κάθε ευκαιρία οι δικηγόροι του έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Πριν από μερικές ημέρες το Rolling Stone είχε δημοσιεύσει μία μεγάλη έρευνα με αποκαλύψεις για τον Manson, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες αφορούν περιστατικά της περιόδου 2011-2012, έτσι η έρευνα στο σπίτι του και μάλιστα τόσο καιρό μετά τις πρώτες καταγγελίες την Άνοιξη που μας πέρασε, μάλλον είναι μάταιη, εκτός και αν ήθελαν να διαπιστώσουν αν οι περιγραφές του σπιτιού από τα θύματα είναι ακριβείς.

Ο Manson έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα, με μηνύσεις για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμούς ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες έμεινε χωρίς δισκογραφική εταιρεία και μάνατζερ, ενώ κόπηκαν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές σειρές.

Μία από τις πολλές καταγγελίες για κακοποίηση κατά του Marilyn Manson ήταν και αυτή της Esmé Bianco, γνωστής από την παρουσία της στο Game of Thrones. Και είναι η πρώτη μήνυση που φαίνεται ότι θα έχει εξελίξεις, αφού ο δικαστής που την εξέτασε αποφάσισε ότι η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δέκα χρόνια από τα γεγονότα που εξετάζονται.

Η νομική ομάδα του Manson προσπάθησε να πείσει ότι όλα αυτά εμπίπτουν στους νόμους περί παραγραφής, χωρίς όμως αποτέλεσμα, έτσι η υπόθεση τρέχει δικαστικά αυτή την εποχή.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ