Έδιωξαν τους Down από φεστιβάλ της Ολλανδίας λόγω Anslemo
Music

Έδιωξαν τους Down από φεστιβάλ της Ολλανδίας λόγω Anslemo

Οι αναταράξεις από το περιστατικό στο Dimebash όπου ο Philip Anselmo χαιρέτησε ναζιστικά και φώναξε White Power, δεν φαίνεται να τελειώνουν παρά το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά ο Anselmo ζήτησε συγγνώμη.

Οι διοργανωτές του FortaRock ενός από τα μεγαλύτερα ροκ φεστιβάλ που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ολλανδία, ανακοίνωσαν την απόφαση τους να βγάλουν τους Down από το φετινό event.

«Υπήρξαν πολλές διαβουλεύσεις ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους γιατί θέλαμε να βγάλουμε μία απόφαση που θα στηρίζεται σε άριστη πληροφόρηση. Σε αυτή τη βάση αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την εμφάνιση των Down. Θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος για ρατσιμό και φασισμό στο FortaRock».

Μένει να δούμε αν το δρόμο του FortaRock θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ που φιλοξενούν φέτος τους Down, όπως το Download, το Hellfest και το Graspop.

fortarock2016downposter_638

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ