Έχουν πρόταση από Ελλάδα οι Savatage
News

Έχουν πρόταση από Ελλάδα οι Savatage

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε οτι οι Savatage θα επανενωθούν για μία συναυλία στο Wacken Festival, μας έχει φάει η περιέργεια για το αν θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την κίνηση.

Μια περιοδεία ένα νέο άλμπουμ και όλα αυτά.

Σε συνέντευξη του, ο Jon Oliva ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο και όχι μόνο αυτό. Είπε -ανάμεσα σε άλλα- ότι έχουν πρόταση και από την Ελλάδα για να παίξουν.

«Αν το κάνουμε είναι η κατάλληλη στιγμή γι αυτό. Δεν θέλω να φτάσω 60 χρονών. Το συζήτησα λίγο με τον Paul O’ Neil, αλλά είπαμε ότι θα είναι καλό να τελειώσουμε τη χειμερινή περιοδεία με τους Trans Siberian Orchestra και να το αναλύσουμε μετά. Έχουμε ήδη προσφορές για να παίξουμε, στις Η.Π.Α στην Ελλάδα, στην Λατινική Αμερικη και σε άλλα μέρη.

Αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις 10 Ιανουαρίου και μετά. Νομίζω ότι γύρω στο Φεβρουάριο, Μάρτιο θα βγάλουμε μία ανακοίνωση που θα τα λέει όλα.

Τους τελευταίους μήνες άρχισα να προσέχω πολύ την υγεία μου. Έχω χάσει αρκετά κιλά και νιώθω πολύ καλύτερα. Έχω πολύ δρόμο ακόμα, αλλά θα βρω πάλι τη φόρμα μου και θα κάνω τους ανθρώπους να ξετρελαθούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: