O James Hetfield έχει υπάρξει πολύ κακό παιδί
Music

O James Hetfield έχει υπάρξει πολύ κακό παιδί

Έχοντας περάσει πλέον τα 50 του χρόνια ο James Hetfield μπορεί να κοιτάξει πίσω στο παρελθόν με νηφαλιότητα (μεταφορική και κυριολεκτική) και να παραδεχθεί όλα τα λάθη που έκανε παλιότερα.

«Δεν θα με συμπαθούσατε ιδιαίτερα αν ξέρατε την ιστορία μου, αν ξέρατε όλα αυτά που έχω κάνει. Σίγα σιγά αρχίζω και αποδέχομαι αυτή την πλευρά του εαυτού μου γιατί έχω μία ομάδα ανθρώπων με την οποία μπορώ να μοιραστώ όλα αυτά τα τρομερά, ντροπιαστικά και πολύ ντροπιαστικά πράγματα που έχω κάνει. Κάποιες από αυτές τις κακές συνήθειες τις πήρα από τους γονείς μου και τις πήγα ένα βήμα παρακάτω. Κάποια ήταν εντελώς δικά μου, ξεκίνησαν από κάτι μικρό και έγιναν μεγάλα. Η ντροπή είναι ένα μεγάλο θέμα για μένα».

Μπορείτε να δείτε τις εξομολογήσεις του James Hetfield στα βίντεο που ακολουθούν.

Μην ανησυχείς πάντως James, όπως λέει και ο σοφός γέροντας που έχουμε εδώ στο Rock is Dead για να μας λέει παροιμίες γνωμικά και συμβουλές «Μη φοβάσαι τον άνθρωπο που έκανε μεγάλα λάθη, τα παραδέχτηκε και προσπάθησε να μην τα ξανακάνει, αλλά να φοβάσαι τους εγωιστές-κομπλεξικούς μαλάκες που δεν παραδέχονται τίποτα».

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ