Έχασε τον σκηνοθέτη του το δεύτερο Deadpool
News

Έχασε τον σκηνοθέτη του το δεύτερο Deadpool

Ήταν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς και άνοιξε το δρόμο για περισσότερες extreme καταστάσεις στις ταινίες με υπερήρωες. Για το Deadpool μιλάμε φυσικά που έφτασε περίπου στα 400 εκατομμύρια εισπράξεις στην Αμερική και το σίκουελ είναι ήδη στα σκαριά με στόχο να βγει στους κινηματογράφους το 2018.

Ξέρουμε όμως από τώρα ποιος από τους συντελεστές της πρώτης ταινίας δεν θα επιστρέψει και αυτός δεν είναι άλλος από τον σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ. Αν και δεν είχε υπογράψει ακόμα συμβόλαιο είχε αρχίσει να δουλεύει πάνω στο σενάριο. Οι διαφωνίες του όμως με τον πρωταγωνιστή Ράιαν Ρέινολτς δεν μπόρεσαν να ξεπεραστούν έτσι ο σκηνοθέτης είδε την πόρτα της εξόδου.

Κεντρική διαφωνία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο Ρείνολτς ήθελε να διατηρήσει το στυλ της πρώτης ταινίας με τις «συνομιλίες» με το κοινό κάτι που έβρισκε αντίθετο τον Μίλερ.

Ο Ρέινολτς που αποτελεί τον βασικότερο λόγο επιτυχίας της ταινίας, όχι μόνο λόγω του ρόλου του αλλά και για τον τρόπο που προώθησε το Deadpool έχει και χρέη παραγωγού και η γνώμη του είναι αυτή που μετράει στο τέλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: