Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα!
News

Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Δύο χρόνια μετά τις σαρωτικές τους εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα οι Dropkick Murphys επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Tην Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης, μία από τις μπάντες που αγαπάει πολύ το ελληνικό κοινό έρχεται για να στήσει ξανά ένα μεγάλο πάρτι, ενώ αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και ημερομηνία για την Αθήνα.

Το δελτίο Τύπου:  Shipping up to Greece again folks!

Οι Dropkick Murphys επιστρέφουν, για να ισοπεδώσουν ό,τι άφησαν όρθιο την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν τη χώρα μας!

Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» (Βελλίδειο) της Θεσσαλονίκης, το αγαπημένο του ελληνικού κοινού Celtic punk συγκρότημα έρχεται να προκαλέσει συναυλιακό πανικό, στην αρχή του καλοκαιριού.

Η μπάντα από τη Βοστώνη, με τις πιο ψυχωμένες live εμφανίσεις που κυκλοφορούν εκεί έξω, υπόσχονται στους χιλιάδες Έλληνες fans μία καταιγιστική εμπειρία!

Όπως κάθε φορά.

Δυνατά φωνητικά, ακατάπαυστη ενέργεια πάνω στη σκηνή, αστείρευτη δυναμική και μία έκρηξη αδρεναλίνης άνευ προηγουμένου, συνθέτουν ένα κορυφαίο συναυλιακό σκηνικό.

Οι Dropkick Murphys συγκροτήθηκαν το 1996 στο Quincy της Μασαχουσέτης, στην άνθιση του underground. Δύο χρόνια μετά κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους, θρυλικό δίσκο ”Do or Die”.
H φυγή του Mike McColgan έφερε τον Al Barr πίσω από το μικρόφωνο  και το δεύτερο studio album τους ”The Gang’s All Here”.

Ακολούθησαν ριζικές αλλαγές, οι Murphys, ωστόσο, δεν θυσίασαν ποτέ τίποτα  από όσα τους έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Παντρεύοντας τον παραδοσιακό punk σκελετό με όργανα όπως
πιάνο, φλογέρα, φλάουτο, γκάιντα, ακορντεόν, μαντολίνο και φυσαρμόνικα, δημιούργησαν ένα ακαταμάχητο μίγμα που τους έφερε στην κορυφή.

Τα ”Rose Tattoo”, ”I’m Shipping Back to Boston” και ”Johnny I Hardly Knew Ya” είναι μόνο μερικά μόνο από τα δεκάδες τραγούδια τους, που προκαλούν ντελίριο σε κάθε τους show.

Το καλοκαίρι του 2019 ξεκινάει ιδανικά,  με τους Dropkick Murphys να επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Athens talk to you soon…

Ετοιμαστείτε
The boys are back!

Η προπώληση θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο
Θα ακολουθήσει σύντομα νέο Δελτίο Τύπου

Για περισσότερες πληροφορίες
και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση
απευθυνθείτε στο: [email protected]

Web: https://highpriority.gr/

Facebook: http://bit.ly/2CkPga4

Instagram: @highprioritygr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ