Dolmayan για Tankian: «Εύχομαι να μην το εννοούσε»
News

Dolmayan για Tankian: «Εύχομαι να μην το εννοούσε»

O John Dolmayan κατάφερε μέσα στο 2020 να γίνει το πιο πολυσυζητημένο μέλος των System of a Down και ο λόγος δεν ήταν το άλμπουμ με διασκευές που κυκλοφόρησε στις αρχές της άνοιξης.

Ο ντράμερ της μπάντας έχει δώσει… ρεσιτάλ συντηρητικής ρητορικής μέσα στη χρονιά ξεκινώντας από τον κορωνοϊό και συνέχισε την περίοδο των διαδηλώσεων του Τζορτζ Φλόιντ, όταν και στάθηκε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά κατά των διαδηλωτών  διακινώντας αβέρτα fake news. Όπως το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών του Τραμπ δηλαδή, κάτι που για να μην μπερδευόμαστε είναι εντελώς διαφορετικό από το να γέρνουν οι ιδέες σου προς το συντηρητικό πεδίο.

Όλα αυτά τον έχουν φέρει σε μία «άτυπη» κόντρα με τον Serj Tankian που δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα σκέψης και πριν μερικές μέρες άφησε τη μπηχτή του στο instagram ποστάροντας τους στίχους του Temper και γράφοντας παράλληλα ότι όποιος γουστάρει και… παίζει με αυτό το τραγούδι ενώ παράλληλα υποστηρίζει τον Τραμπ είναι υποκριτής.

Μεταφερόμαστε στο instagram του John Dolmayan τώρα, όπου ένας οπαδός της μπάντας ρώτησε τον Dolmayan για αυτή την τοποθέτηση του Serj.

«Ο Serj λέει ότι αν υποστηρίζουμε τον Τραμπ και μας αρέσει η μουσική των System είμαι υποκριτές. Δεν σε προσβάλλει αυτό; Σ’αγαπάω αδελφέ. Αγαπάω και τον Serj αλλά με κάνει να αγανακτώ. Είσαι πραγματικό πρότυπο» του έγραψε.

«Εύχομαι ότι δεν το εννοούσε έτσι. Δεν νομίζω ότι σκέφτεται με αυτό τον τρόπο» ήταν η απάντηση του Dolmayan που δείχνει ότι δεν πρέπει να βρίσκονται σε ιδιαίτερη επαφή αυτό τον καιρό αν και μπατζανάκηδες, αφού οι γυναίκες τους είναι αδελφές. Όχι ότι είναι τίποτα συγκλονιστικό αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο ντράμερ το έφαγε το… unfollow στο instagram από τον Serj.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ