Ο Doctor Strange αποθεώνει τον Σαμ Ράιμι για το Multiverse of Madness
News

Ο Doctor Strange αποθεώνει τον Σαμ Ράιμι για το Multiverse of Madness

To Muliverse of Madness αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, που προκαλείται μόνο και μόνο από τον τίτλο, ενώ πλέον και μετά την ολοκλήρωση του Wandavision έχουμε περιεργεία να δούμε πως θα συνεχιστεί η ιστορία της Scarlet Witch.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι φυσικά ο Doctor Strange και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς μίλησε λίγο για την εμπειρία των γυρισμάτων υπό την καθοδήγηση του Σαμ Ράιμι που ανέλαβε τελικά τη σκηνοθεσία μετά το «διαζύγιο» της Marvel με τον Σκοτ Ντέρικσον.

«Ο Sam είναι καταπληκτικός και πολύ συνεργάσιμος. Κουβαλάει την ταμπέλα του ειδώλου στο χώρο. Έχει τρομερή δύναμη ειδικά σε αυτό το είδος. Αλλά είναι τόσο ταπεινός και τόσο ευγενικός που πραγματικά θέλεις να κάνεις αυτό που θα σου ζητήσει. Και όταν είναι χαρούμενος ξέρεις ότι έκανες κάτι σωστά. Ξέρει πολύ καλά πως να στήνει τη σκηνή και να σε οδηγεί εκεί. Ήταν μία διαδικασία γεμάτη από συνεργασία. Για τις πρώτες ταινίες και φυσικά για τους Avengers ήμασταν εκεί για να κάνουμε αυτά που θα μας πουν και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο με ότι σου έχει δοθεί. Αλλά τώρα υπάρχει μία διάθεση να βρίσκουμε μαζί λύσεις. Έτσι είναι πιο δημιουργικό αλλά και τρομακτικό ταυτόχρονα». 

Το Multiverse of Madness είχε πάρει την ταμπέλα της πρώτης horror ταινίας στο MCU και μένει να δούμε μέχρι που είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν οι δημιουργοί του.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Μάρτιο του 2022. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: