Disturbed: «Η καινούργια δουλειά είναι το δικό μας black album»
News

Disturbed: «Η καινούργια δουλειά είναι το δικό μας black album»

Οι Disturbed είναι ένα συγκρότημα απόλυτα επιτυχημένο στην Αμερική όπου πέντε συνεχόμενα άλμπουμ τους έχουν πάει στο νούμερο ένα του Billboard.

Η διασκευή τους στο Sound of Silence πριν από τρία χρόνια, τους έδωσε μεγάλη προβολή και σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό έτσι την επαφή τους με το mainstream την έχουν.

Παρόλα αυτά ο David Draiman πιστεύει ότι το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Evolution που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο είναι το δικό τους black album (αναφερόμενος φυσικά στον δίσκο των Metallica και την τεράστια επιτυχία του).

«Αν πέθαινα αύριο και αυτό ήταν το τελευταίο κομμάτι της κληρονομιάς μας θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Για μένα αυτό είναι το δικό μας black album. Πάντα είχαμε αυτό τον στόχο. Κάθε τραγούδι του δίσκου μας να μπορεί να γίνει επιτυχία, να ρίξει πόρτες και να μας δώσει νέες ευκαιρίες» τόνισε ο frontman του συγκροτήματος μιλώντας στο αγγλικό Metal Hammer.

«Η επιτυχία του Sound of Silence μας έδειξε ότι δεν πρέπει να να φοβόμαστε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα. Ανυπομονούσαμε για χρόνια να γράψουμε τραγούδια όπως αυτά που έχουμε στο νέο μας άλμπουμ».

Μεγάλα λόγια σίγουρα από τον Draiman και δεν θα αργήσει η ώρα που θα διαπιστώσουμε αν το υλικό τα υποστηρίζει όντως.

Αυτό που ακολουθεί είναι το Are You Ready που κυκλοφόρησε ως πρώτο single την προηγούμενη εβδομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: