Οι Disturbed δεν μπόρεσαν να πιάσουν το ρεκόρ των Metallica
News

Οι Disturbed δεν μπόρεσαν να πιάσουν το ρεκόρ των Metallica

Το νέο άλμπουμ των Disturbed, Evolution, κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και το συγκρότημα ήλπιζε ότι θα καταφέρει να φτάσει ξανά στο νούμερο 1 του Billboard.

Αν το κατάφερναν θα ήταν η 6η συνεχόμενη φορά και θα ισοφάριζαν το ρεκόρ των Metallica που έχουν έξι συνεχόμενα νούμερο στούντιο άλμπουμ (εξαιρούνται τα live και το Garage Inc.).

Σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση που δίνει το Hits Daily Double, το Evolution θα κάνει ντεμπούτο από την τρίτη θέση, πίσω από το Soundtrack του A Star is Born και το Wrld on Drugs από τους Future & Juice Wrld.

Οι πωλήσεις του αναμένεται να αγγίξουν τις 80.000, λίγο χαμηλότερα από τις 98.000 που έκανε το Immortalized του 2015 που είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στην τέταρτη θέση θα κάνουν ντεμπούτο οι Greta Van Fleet που έχουν σηκώσει μπόλικη κουβέντα με τον φουλ επηρεασμένο από τους Led Zeppelin ήχο τους.

Το συγκρότημα με τα περισσότερα συνεχόμενα νούμερα ένα άλμπουμ είναι οι Dave Matthews Band που έφτασαν τα επτά με τη φετινή τους κυκλοφορία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ