Η Disney προετοιμάζεται για... παταγώδη αποτυχία της ταινίας για τον Han Solo
News

Η Disney προετοιμάζεται για… παταγώδη αποτυχία της ταινίας για τον Han Solo

Παρά την σαρωτική πορεία του Last Jedi στις αίθουσες, τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στο σύμπαν του Star Wars δεν μοιάζουν και τόσο ειδυλλιακά. Από τη μία υπάρχει η έντονη κριτική από μερίδα του κοινού για την πορεία που πήρε η τελευταία ταινία και από την άλλη είναι τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζονται με τα επόμενα πρότζεκτ.

Έχουμε μπροστά μας λοιπόν το Solo: A Star Wars Story, που αναμένεται στους κινηματογράφους τον Μάιο. Η ταινία ξεκίνησε τα γυρίσματα της τον Ιανουάριο με τους Phil Lord και Christopher Miller να μοιράζονται τα σκηνοθετικά καθήκοντα, όμως μέσα στο καλοκαίρι και οι δύο απολύθηκαν με τον Ron Howard να αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την ταινία.

Μπορεί να μας χωρίζουν πέντε μήνες από την πρεμιέρα της στις αίθουσες, όμως ακόμα δεν έχουμε δει κανένα πρόμο. Θυμίζουμε ότι το «Solo» είναι η 2η ταινία ανθολογίας του Star Wars (μετά το Rogue One) και θα καταγράφει τις περιπέτειες του Han Solo, πριν τα γεγονότα της πρώτης ταινίας της ορίτζιναλ τριλογίας.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του ScreenGeek, που επικαλείται μία ανώνυμη πηγή κοντά στο περιβάλλον της ταινίας, η Disney προετοιμάζεται για μία παταγώδη αποτυχία.

«Η Disney ετοιμάζεται για ενδεχόμενη αποτυχία της ταινίας για τον Han Solo. Ανησυχούσαν και πριν τα όσα συνέβησαν με το Last Jedi, αλλά τώρα που μιλάμε είναι σχεδόν βέβαιοι ότι δεν θα πάει καλά. Ο πρωταγωνιστής, Alden Ehrenreich, δεν είναι καλόw ηθοποιός και είχαν δίπλα του έναν καθηγητή διαλόγων σε όλες τις σκηνές. Και πάνω από όλα το σενάριο δεν δουλεύει. Θα είναι καταστροφή».

Κρατάμε βέβαια τις επιφυλάξεις μας για τις ανώνυμες πηγές και για όσα αναφέρονται πιο πάνω και περιμένουμε αρχικά να δούμε ένα trailer για την ταινία. Λογικά θα το έχουμε στα χέρια μας τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου. Έτσι κι αλλιώς πάντως είναι πολύ δύσκολο να δεις κάποιον άλλον στο ρόλο του Han Solo μετά τον Harison Ford, αλλά το υπόλοιπο καστ (Εμίλια Κλαρκ, Γούντι Χάρελσον, Ντόναλντ Γκλόβερ) είναι πολλά υποσχόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: