Διπλή αποχώρηση από τους Megadeth
News

Διπλή αποχώρηση από τους Megadeth

Είναι αλήθεια ότι είχαμε πολλά χρόνια να ασχοληθούμε με αποχωρήσεις μελών στο στρατόπεδο των Megadeth. Κάτι που φυσικά στην συνολική πορεία του συγκροτήματος δεν είναι και τόσο παράξενο.

Και όμως χθες είχαμε την ταυτόχρονη αποχώρηση του κιθαρίστα Chris Broderick και του ντράμερ Shawn Drover.

Την αρχή έκανε ο Shawn Drover που μετά από 10 χρόνια παρουσίας και συμμετοχή σε τέσσερις δίσκους, έκανε την εξής ανακοίνωση:

«Μετά από 10 χρόνια, αποφάσισα να φύγω από τους Megadeth για να ακολουθήσω τα δικά μου μουσικά ενδιαφέροντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Dave Mustaine, ολόκληρη την οικογένεια των Megadeth αλλά και τους οπαδούς του συγκροτήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Εχω μεγάλη εκτίμηση για όλους σας. Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες του επόμενου μουσικού ταξιδιού».

Λίγη ώρα μετά παρόμοια ανακοίνωση έκανε και ο Chris Broderick που έγινε μέλος της μπάντας το 2008 και έπαιξε σε τρία άλμπουμ.

«Λόγω καλλιτεχνικών και μουσικών διαφορών, με μεγάλη απροθυμία ανακοινώνω την αποχώρηση μου από τους Megadeth για να ακολουθήσω τη δικιά μου μουσική κατεύθυνση.
Θέλω να ξέρετε όλοι οι οπαδοί του συγκροτήματος πόσο πολύ εκτιμώ το γεγονός ότι με αποδεχτήκατε και με σεβαστήκατε ως μέλος της μπάντας τα τελευταία επτά χρόνια, αλλά είναι ώρα για μένα να προχωρήσω. Εύχομαι στον Dave Mustaine και σε όλους στους Megadeth τα καλύτερα. Δουλεύω πάνω σε μερικά πράγματα και εύχομαι όταν θα τα ακούσετε να σας αρέσουν»

Αυτά λοιπόν με τις αποχωρήσεις που αφήνουν τους Megadeth ξανά μόνο με τους δύο Dave. Mustaine και Ellefson.

Κάτι μας λέει βέβαια ότι δεν έφυγαν από μόνοι τους οι άνθρωποι και να κάνουμε και μία πρόβλεψη. Μήπως, λέμε μήπως, υπάρχει στον ορίζοντα επανένωση του κλασσικού line-up της εποχής του Rust In Peace και των δίσκων που ακολούθησαν; Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν μάθουμε ότι επιστρέφουν οι Nick Menza και Mary Friedman.

Οι Megadeth αυτή την εποχή ετοίμαζαν τον διάδοχο του περσινού Super Collider.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: