Διόρθωσε τη βλακεία του με τους Motorhead το Rock and Roll Hall of Fame
News

Διόρθωσε τη βλακεία του με τους Motorhead το Rock and Roll Hall of Fame

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για ένταξη στο Rock and Roll Hall of Fame το 2020 και οι Motorhead ήταν στη λίστα μαζι με συγκροτήματα όπως οι Judas Priest, MC5, Nine Inch Nails, Soundgarden, T.Rex, Thin Lizzy.

Υπήρχε όμως μία προφανής αδικία όσον αφορά στο θέμα των μελών που ήταν υποψήφια, αφού μαζί με τον Lemmy η λίστα περιελάμβανε μόνο τους “Fast” Eddie Clarke και Philthy Animal Taylor. Το κλασικό line up της μπάντας δηλαδή, με το Fast Eddie να αποχωρεί το 1982 και τον Taylor δέκα χρόνια αργότερα. Δεν ήταν υποψήφιοι οι Mikkey Dee και Phil Campbell, που ήταν μέλη της μπάντας από το 1992 και το 1984 αντίστοιχα.

Υπήρξαν αντιδράσεις όπως είναι λογικό αφού για παράδειγμα στους Judas Priest είναι υποψήφιος ο Scott Travis που είναι μέλος της μπάντας από το 1989, με τον Mikkey Dee να δηλώνει την απογοήτευση του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rolling Stone.

Το θέμα λύθηκε τελικά την Κυριακή, αφού όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Motorhead, έγινε διόρθωση και στις υποψηφιότητες μπήκαν οι οι Mikkey Dee και Phil Campbell.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: