Ο δημιουργός του Squid Game καταρρίπτει μία δημοφιλή θεωρία

Roxx |

Η τεράστια επιτυχία του Squid Game στο Netflix δημιούργησε φανατικό κοινό και όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, έφερε και πολλές θεωρίες για στοιχεία της πλοκής που δεν εξηγούνται στην εξέλιξη της σειράς.

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες που κυκλοφορούν, είναι για το θέμα των φρουρών στις εγκαταστάσεις. Λέει λοιπόν, ότι ανάλογα με το χρώμα της κάρτας που επιλέγει ο καθένας στο παιχνίδι με τα χρήματα και τα χαστούκια στο μετρό, κατηγοριοποιείται ως παίκτης ή ως φρουρός. Με κόκκινη κάρτα γίνεται παίκτης, ενώ αν επιλέξει την μπλε κάρτα γίνεται φρουρός.

Σε συνέντευξη του στην Κορέα, ο σκηνοθέτης του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, ρωτήθηκε για το θέμα και κατέρριψε τη θεωρία.

«Κάποιοι από τους τηλεθεατές έχουν σίγουρα πιο δημιουργικό μυαλό από εμένα. Όχι δεν ισχύει αυτή η θεωρία» τόνισε και αποκάλυψε ότι η έμπνευση για τις κάρτες ήρθε από ένα παλιό παραμύθι της χώρας για ένα φάντασμα που προσφέρει ένα μπλε και ένα κόκκινο χαρτομάντηλο σε ανθρώπους αλλά στο τέλος τους σκοτώνει όποια επιλογή κι αν κάνουν.

Ο σκηνοθέτης μίλησε και για το ενδεχόμενο μίας δεύτερης σεζόν και την κατεύθυνση που θα μπορούσε να πάρει η ιστορία.

«Αν μας δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουμε, μία από τις ιστορίες που θα ήθελα να πω είναι του frontrunner, του πρώην αστυνομικού που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω ότι το θέμα με τους αστυνομικούς δεν αφορά μόνο την Κορέα. Το βλέπω στις ειδήσεις παγκοσμίως. Είναι ένα θέμα που θέλω να αναδείξω. Ίσως στη δεύτερη σεζόν να μιλήσω περισσότερο για αυτό» τόνισε.

Με 144 εκατομμύρια χρήστες του Netflix να έχουν δει ολόκληρο ή μέρος του Squid Game, ο Hwang Dong-hyuk δεν θα πρέπει να έχει αμφιβολίες για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν αλλά για το πότε αυτή θα ανακοινωθεί.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ