Οι δημιουργοί του Game of Thrones ξέρουν πως τελειώνουν τα βιβλία!
News

Οι δημιουργοί του Game of Thrones ξέρουν πως τελειώνουν τα βιβλία!

Όσο περνάει ο καιρός και οι σεζόν του Game of Thrones τόσο μεγαλώνει η ανησυχία ότι κάποια στιγμή η σειρά θα τελματώσει λόγω της καθυστέρησης του George R.R. Martin στη συγγραφή των βιβλίων του Song of Ice and Fire.

Η τέταρτη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου θα ολοκληρώσει την εξιστόρηση της των γεγονότων του τρίτου βιβλίου ( A storm of Swords) και από εκεί και πέρα υπάρχουν ήδη έτοιμα το τέταρτο και το πέμπτο βιβλίο. Η δομή τους όμως είναι τέτοια (οι μισοί χαρακτήρες εμφανίζονται στο ένα και οι άλλοι μισοί στο άλλο σε ένα κοινό timeline) που θα χρειαστεί να προσαρμοστεί η πλοκή τους για τις ανάγκες της τηλεόρασης.

Οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D. B. Weiss σε συνέντευξη τους στο Vanity Fair  τονίζουν ότι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τη σειρά σε επτά με οκτώ κύκλους αφού σε αντίθετη περίπτωση θεωρούν ότι θα «κρεμάσει» και ότι έχουν plan b σε περίπτωση που τα βιβλία δεν είναι έτοιμα.

«Πέρυσι πήγαμε στη Santa Fe και συζητήσαμε για μία εβδομάδα με τον George R. R. Martin για το που πηγαίνουν τα πράγματα, αφού δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μας προλάβει. Αν ξέρεις περίπου τι γίνεται στο τέλος, μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος, έτσι συζητήσαμε διεξοδικά για κάθε χαρακτήρα».

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο Martin θεωρεί ότι θα προλάβει να ολοκληρώσει τη δουλειά στα βιβλία χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με το χρονοδιάγραμμα της σειράς.

Να θυμίσουμε ότι το πέμπτο βιβλίο κυκλοφόρησε το 2011 και βρισκόμαστε σε αναμονή για το έκτο (The Winds of Winter) και το έβδομο βιβλίο (A Dream of Spring).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ