Διαίσθηση: Οι System of a Down ετοιμάζουν νέο άλμπουμ
News

Διαίσθηση: Οι System of a Down ετοιμάζουν νέο άλμπουμ

«Κάναμε μερικές συναυλίες με τους System πέρυσι. Δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι για φέτος. Έχω ένα ορχηστρικό show με την ορχήστρα California State University Northridge και αυτή είναι η μοναδική μου προγραμματισμένη εμφάνιση για φέτος».

Αυτή ήταν η απάντηση του Serj Tankian όταν ρωτήθηκε πριν από μερικές ημέρες από το Alternative Press για τα συναυλιακά του σχέδια το 2016.

Και από τη στιγμή που διαβάσαμε αυτή την ατάκα έχουμε μπει σε σκέψεις και προβληματισμούς.

Ο Serj είναι από τους ανθρώπους του χώρου που δεν βάζουν κώλο κάτω. Δουλεύει συνέχεια, ετοιμάζει πράγματα συνέχεια. Και αυτή τη στιγμή δεν έχει τίποτα προγραμματισμένο; Και δεν μιλάμε μόνο για τα συναυλιακά. Μιλάμε και για τα στουντιακά.

Αν εξαιρέσουμε το soundtrack για την ταινία 1915 το οποίο δούλευε χρόνια δεν έχει  ανακοινώσει τίποτα άλλο.

Ποιος ο Serj, που μέχρι πριν από δύο χρόνια έβγαζε από δίσκους κλασικής μουσικής μέχρι πίνακες ζωγραφικής που παίζουν τραγούδια.

Serj_Tankian_Grosse_Freiheit_2012

Και έχουμε μπει σε σκέψεις που λέτε και το ρομαντικό κομμάτι του μυαλού μας θέλει να πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι System of a Down ετοιμάζουν άλμπουμ.

Άλλο ένα στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στη θεωρία συνωμοσίας που φτιάχνουμε στο μυαλό μας είναι η… ένοχη σιωπή του Shavo.

O μπασίστας του συγκροτήματος όλα αυτά τα χρόνια και πριν την περσινή επανασύνδεση της μπάντας για την Wake Up The Souls περιοδεία, ήταν λαλίστατος και πάντα εξέφραζε δημόσια την ανυπομονησία του για να βγάλουν επιτέλους κάτι καινούργιο.

Η μοναδική ατάκα του για το θέμα χρονολογείται πλέον από τον Φεβρουάριο του 2015. Είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

«Δουλεύουμε συνέχεια. Δεν θέλω να σας δώσω χρονοδιάγραμμα, γιατί δεν θέλω να πέσω έξω. Αλλά όταν είναι έτοιμο (σ.σ. το νέο άλμπουμ) ο κόσμος θα το ακούσει».

8a0f6a4b-e879-472a-beca-6f0850d598ad

Για τον Daron Malakian είναι δύσκολο να πει κάποιος κάτι γιατί είναι τύπος που αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται σε μία σπηλιά και να ακούει Σταμάτη Κόκκοτα, αλλά το γεγονός παραμένει ότι δεν έχει ανακοινώσει και αυτός το παραμικρό από τότε που έβαλε ξανά στον πάγο τους Scars on Broadway το 2013.

daron-malakian-photo

Γι αυτό σας λεμέ, το μυαλό μας δουλεύει θετικά αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η σιωπή θα μετατραπεί σίγουρα σε θετικά νέα.

Γιατί αν όχι τώρα πότε;

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία των Mezmerize/Hypnotize και η ελπίδα ότι θα έχουμε κάτι νέο από τη μεγαλύτερη μπάντα της προηγούμενης δεκαετίας παραμένει ακόμα ζωντανή.

https://www.youtube.com/watch?v=LAN0QPTbSMs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ