To διασκέδασε ο Robert Trujilo στις ηχογραφήσεις των Metallica
News

To διασκέδασε ο Robert Trujilo στις ηχογραφήσεις των Metallica

Μπορούμε πλέον να πούμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το νέο άλμπουμ των Metallica αφού ακούμε τα μέση συνέχεια να μιλούν για αυτό. Σειρά πήρε ο Robert Trujilo που μίλησε στο So What, το επίσημο περιοδικό του συγκροτήματος για τη διαδικασία των ηχογραφήσεων.

Και αν υπολογίσουμε ότι το περιοδικό κυκλοφορεί μία φορά το τρίμηνο υποθέτουμε ότι η συνέντευξη έχει δοθεί αρκετό καιρό πριν.

Μπορώ να πω ότι με τον James διασκεδάσαμε πάρα πολύ την προηγούμενη εβδομάδα γράφοντας backing vocals. Ήταν πιθανότατα το πιο διασκεδαστικό σημείο των ηχογραφήσεων. Είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του, το ίδιο και εγώ και θα το θυμάμαι για πάντα γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο σε αυτό το επίπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που έγραψα φωνητικά μαζί του. Έτσι νιώθω εξαιρετικά. Οι ήχου του μπάσου είναι συντριπτικοί. Θα έλεγα ότι είναι ότι καλύτερο έχω γράψει με τη μπάντα και για μένα αυτό είναι ήδη στα συν. Είμαι πολύ περήφανος για τα όσα έχει κάνει ο Greg Fidelman με τον ήχο μου και είμαι επίσης περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα. Περάσαμε καλά.

Το νέο άλμπουμ των Metallica ου θα είναι το πρώτο μετά το Death Magnetic του 2008 αναμένεται κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: