Διασύρθηκε ο CM Punk στο ντεμπούτο του στο UFC
News

Διασύρθηκε ο CM Punk στο ντεμπούτο του στο UFC

Δύο λεπτά και 14 δευτερόλεπτα. Τόσο άντεξε ο CM Punk στο ντεμπούτο στο UFC το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στο Mickey Gall.

O 37χρονος που αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του WWE αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο τον Ιανουάριο του 2014 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσε ότι θα δοκιμάσει την τύχη του κατευθείαν στο UFC χωρίς προηγουμένως να έχει καμία απολύτως εμπειρία από τον χώρο των MMA.

Μετά λοιπόν από σχεδόν δύο χρόνια προετοιμασίας που περιελάμβαναν και δύο εγχειρήσεις ο CM Punk μπήκε το Σάββατο στην αρένα του Κλίβελαντ με τον κόσμο να τον αποθεώνει όταν ακούστηκε από τα ηχεία το Cult of Personality, το τραγούδι που ήταν το παραδοσιακό του intro στο WWE.

Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πούμε πολλά για τον αγώνα αφού μόλις μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο Mickey Gall τον έριξε κάτω και δεν τον άφησε να σηκωθεί μέχρι που ο Punk παραδέχθηκε την ήττα του.

Αμέσως μετά τη λήξη βέβαια τα όσα είπε στο μικρόφωνο δείχνουν ότι δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει και έκανε ένα εξαιρετικό promo αντάξιο των ημερών του στο WWE.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: