Διαψεύδει η Sharon Osbourne τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ozzy ένα βήμα από τον θάνατο
News

Διαψεύδει η Sharon Osbourne τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ozzy ένα βήμα από τον θάνατο

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Αγγλία (από κουτσομπολίστικα μέσα) που ανέφεραν ότι o Ozzy Osbourne είναι σε πολύ κακή κατάσταση και του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Χρησιμοποίησαν μάλιστα άθλιους τίτλους όπως το «Ozzy is on a crazy train to an early death».

Αυτά τα δημοσιεύματα προκάλεσαν την αντίδραση της Sharon Osbourne που τα διέψευσε μέσω της εκπομπής της στην αμερικανική τηλεόραση.

«Δεν χάνω συχνά τα λόγια μου, όπως ξέρετε πολύ καλά, αλλά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που λένε τέτοια πράγματα. Πόσο ψυχροί και απάνθρωποι είναι αυτοί οι τίτλοι; Που πήγε η συμπόνοια; Δεν είναι αλήθεια σε καμία περίπτωση»

Το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Ozzy που νοσηλεύτηκε στις αρχές του έτους με πνευμονία, στη συνέχεια είχε μία πτώση μέσα στο σπίτι που του προκάλεσε τραυματισμούς και αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις συναυλίες του. Σε συνεντεύξεις του ο ίδιος τόνισε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα αλλά νιώθει καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

«Ήμουν ειλικρινής για το θέμα και το ίδιο ήταν και ο Ozzy» τόνισε η Sharon και συνέχισε: «Ήταν πολύ άτυχος με τη μία αναποδιά να διαδέχεται την άλλη. Μετά την πτώση του τα πράγματα ήταν δύσκολα αλλά πάει καλύτερα, αναρρώνει. Δεν είναι σε καμία περίπτωση σε… τρελό τρένο για τον θάνατο. Ο Ozzy δεν πάει πουθενά».

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Ozzy αποκάλυψε ότι έχει ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου σόλο άλμπουμ του μετά από δέκα χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο τραγούδι του Post Malone, Take what you Want, που τον έφερε ξανά στο top 10 των singles στην Αμερική για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ