Δεν θα βγει τον Σεπτέμβριο το νέο άλμπουμ των Deftones
Music

Δεν θα βγει τον Σεπτέμβριο το νέο άλμπουμ των Deftones

Για να λέμε την αλήθεια την είχαμε ψιλιαστεί τη δουλειά. Κοντεύει να τελειώσει ο Αύγουστος και ακόμα δεν είχαμε μάθει τίποτα για το νέο άλμπουμ των Deftones που όπως είχε ανακοινωθεί θα κυκλοφορούσε στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ούτε τώρα μάθαμε αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι η κυκλοφορία θα καθυστερήσει για περίπου δύο μήνες. Η όγδοη δουλειά της μπάντας θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Νοέμβρη και το που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή εξήγησε σε συνέντευξη του ο Chino Moreno.

«Όταν η μουσική παραδοθεί, κάτι που ελπίζω ότι θα γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε ακόμα μπροστά μας τη μίξη και το mastering. Αλλά οι ηχογραφήσεις έχουν τελειώσει, τα τραγούδια είναι έτοιμα και είναι καταπληκτικά. Απλά ασχολούμαστε με τα υπόλοιπα τώρα, το artwork κτλ. Και τότε θα χρειαστούν μερικοί μήνες για να προετοιμαστεί η κυκλοφορία».

Όσο για τη μουσική κατεύθυνση του άλμπουμ, ο Chino αποκάλυψε ότι ο Sergio Vega, ο μπασίστας τους, παίζει πάρα πολύ με ένα εξάχορδο μπάσο που δίνει έναν πολύ διαφορετικό ήχο στο τελικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: