Ακυρώθηκαν οι συναυλίες των Whiles She Sleeps στην Ελλάδα
News

Ακυρώθηκαν οι συναυλίες των Whiles She Sleeps στην Ελλάδα

Λόγω περιστάσεων που δεν οφείλονται ούτε στον διοργανωτή, αλλά ούτε στον καλλιτέχνη, οι προγραμματισμένες συναυλίες των While She Sleeps σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τον Μάρτιο του 2018 ακυρώνονται. Οι While She Sleeps θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιστρέψουν στα τέλη του 2018 ή αρχές του 2019 και μάλιστα με νέο στούντιο άλμπουμ και να πραγματοποιήσουν όλες τις ακυρωθείσες συναυλίες, μεταξύ των οποίων είναι και οι συναυλίες στην χώρα μας.

Όταν κάποιες πληροφορίες γίνουν γνωστές κατά τους επόμενους μήνες, οι οπαδοί θα καταλάβουν πλήρως τους λόγους, για τους οποίους το συγκρότημα οδηγήθηκε σε αυτήν την απόφαση.

***

► Σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων για την συναυλία της ΑΘΗΝΑΣ

Όσοι και όσες αγόρασαν το εισιτήριο τους διαδυκτιακά (μέσω των www.tickethouse.gr, www.ticketmaster.gr & www.123tickets.gr), θα δουν την αξία του εισιτηρίου (22 Ευρώ) να πιστώνεται αυτόματα στις πιστωτικές τους κάρτες. Όσοι και όσες αγόρασαν το εισιτήριο τους μέσω του www.123tickets.gr και είχαν επιλέξει να παραλάβουν το εισιτήριο τους ταχυδρομικώς, θα πρέπει να το επιστρέψουν στο www.123tickets.gr

Όσοι και όσες αγόρασαν το εισιτήριο τους από τα διάφορα φυσικά σημεία προπώλησης (Ticket House, Reload Stores, Metal Era, No Remorse Records, Cinema Libre Filmstore, Monsterville (στο Μοναστηράκι), Dazzled STORE, Big Mouth Bar και Uncle Chroni’s tattoo and body piercing) με μετρητά ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να πάνε με το εισιτήριο τους στο Ticket House (ανεξαρτήτως του σημείου αγοράς του εισιτηρίου), προκειμένου να πάρουν πίσω την αξία του εισιτηρίου τους.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας του Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Εντός Στοάς)

• Δευτέρα: Κλειστά
• Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 14:30 & 17:00 – 21:00
• Σάββατο: 10:30 – 16:30
• Κυριακή: Κλειστά

*** Η διαδικασία εξαργύρωσης των εισιτηρίων στην ΑΘΗΝΑ θα ξεκινήσει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018.

► Σχετικά με την εξαργύρωση των εισιτηρίων για την συναυλία της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όσοι και όσες αγόρασαν το εισιτήριο τους διαδυκτιακά (μέσω του www.123tickets.gr), θα δουν την αξία του εισιτηρίου (22 Ευρώ) να πιστώνεται αυτόματα στις πιστωτικές τους κάρτες.

Όσοι και όσες αγόρασαν το εισιτήριο τους από τα διάφορα φυσικά σημεία προπώλησης (Ticket House / Musicland, ALONE Records, Classic cafe-bar Διωροφον, Dizzydolls Rockbar) με μετρητά, θα πρέπει να πάνε με το εισιτήριο τους στο σημείο αγοράς του εισιτηρίου, προκειμένου να πάρουν πίσω την αξία του εισιτηρίου τους.

*** Η διαδικασία εξαργύρωσης των εισιτηρίων στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα ξεκινήσει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ