Δεν πάει πουθενά: Ο Μάικλ Κίτον παραμένει στο ρόλο του Batman και μετά το Flash
News

Δεν πάει πουθενά: Ο Μάικλ Κίτον παραμένει στο ρόλο του Batman και μετά το Flash

Μπορεί αυτές τις ημέρες το Multiverse που αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης να είναι αυτό της Marvel, όμως στο κόλπο αναμένεται να μπει το 2022 και η DC με την ταινία του Flash που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο πρωταγωνιστές του πρόσφατου (Μπεν Άφλεκ) αλλά και του πιο μακρινού παρελθόντος (Μάικλ Κίτον).

Ο Κίτον θα υποδυθεί ξανά τον Bruce Wayne στην ταινία που αναμένεται στο τέλος της επόμενης χρονιάς, αλλά η παρουσία του στο ευρύτερο κινηματογραφικό σύμπαν της DC δεν θα ολοκληρωθεί εκεί κάτι που πλέον μετά τις φήμες των προηγούμενων μηνών είναι και επίσημο.

Όπως αποκάλυψε το Deadline ο 70χρονος ηθοποιός συμφώνησε και θα συμμετάσχει στο Batgirl που θα επικεντρωθεί στην ιστορία της Barbara Gordon (Leslie Grace), κόρης του επιθεωρητή Jim Gordon με το σενάριο να έχει αναλάβει η Christina Hodson και τη σκηνοθεσία οι Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life).

Ο Μάικλ Κίτον έβαλε τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη το 1989 στην ταινία του Τιμ Μπάρτον και τρία χρόνια αργότερα τον είδαμε για μία ακόμα φορά στο ρόλο. To 2015 ήταν μάλιστα υποψήφιος για όσκαρ με το Birdman, στο ρόλο ενός παρωχημένου ηθοποιού που είχε κάνει καριέρα στα νιάτα του ως σούπερ-ήρωας στη μεγάλη οθόνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: