Δεν είμαστε πουθενά στον χάρτη: Σε όλα τα Βαλκάνια το HBO Max αλλά όχι στην Ελλάδα
News

Δεν είμαστε πουθενά στον χάρτη: Σε όλα τα Βαλκάνια το HBO Max αλλά όχι στην Ελλάδα

16 μήνες ζωής μετράει το HBO Max και σιγά σιγά αρχίζει την επέκταση του και εκτός Αμερικής με την άφιξη του στην Ευρώπη να επισημοποιείται για τις 26 Οκτωβρίου σε έξι χώρες. Φυσικά και επειδή η χώρα μας δεν είναι μεγάλη αγορά, δεν περιμέναμε ότι θα είμαστε στο πρώτο κύμα που περιλαμβάνει τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, την Ισπανία αλλά και την Ανδόρα.

Λεπτομέρειες για την τιμή και τους τρόπους παρακολούθησης θα γίνουν γνωστές στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Αγγλία και η Ιταλία προς το παρόν δεν συμμετέχουν στο πακέτο επειδή το πρόγραμμα του HBO Max καλύπτεται στο σύνολο από τις συμφωνίες που υπάρχουν με το Sky.

Πάμε τώρα στα δικά μας και στην ακατανόητη απουσία της Ελλάδας από το δεύτερο κύμα που αναμένεται το 2022.

Όπως ανακοίνωσε η Warner Media η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη σε Βουλγαρία, Σερβία, Βοσνία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία και Σλοβενία.

Θα γίνει διαθέσιμη δηλαδή σε ολόκληρα τα Βαλκάνια εκτός από την Ελλάδα. Στην Ελλάδα το περιεχόμενο του HBO είναι διαθέσιμο μέσω του Vodafone TV, χωρίς όμως να περιλαμβάνει πολλά από τα προνόμια του HBO Max όπως οι πρεμιέρες των ταινιών της Warner.

Ας ελπίσουμε ότι το θέμα θα λυθεί με το τρίτο κύμα, ενώ παράλληλα περιμένουμε και το Disney Plus που όπως όλα δείχνουν ότι και φέτος δεν θα έρθει στα μέρη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: