Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε η Universal με το Cats ενώ παίζεται ήδη στους κινηματογράφους
News

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έκανε η Universal με το Cats ενώ παίζεται ήδη στους κινηματογράφους

Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στο Rise of Skywalker που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στην Αμερική, με το πρώτο τριήμερο των εισπράξεων να κλείνει αρκετά κάτω από τις προβλέψεις. Πρεμιέρα έκανε όμως άλλη μία ταινία με μεγάλο μπάτζετ και τεράστιο καστ γνωστών ηθοποιών. Είναι το Cats που βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο μιούζικαλ και οι κριτικές που το συνοδεύουν είναι πολύ κακές.

Ένα από τα σημεία που στέκονται οι περισσότεροι είναι το κακό CGI που μοιάζει μισοτελειωμένο και οι πληροφορίες λένε ότι οι δημιουργοί της ταινίας δούλευαν πάνω σε κομμάτια των ειδικών εφε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για να μαζέψει ότι προλαβαίνει η Universal, προχώρησε σε μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο. Έστειλε στους κινηματογράφους μία νέα έκδοση της ταινίας που έχει βελτιωμένα ειδικά εφε, έτσι το Cats που είδαν στους κινηματογράφους όσοι πήγαν στην πρεμιέρα, είναι διαφορετικό από την έκδοση που παίζεται τώρα.

Το πρώτο τριήμερο ήταν απογοητευτικό, με τις εισπράξεις στην Αμερική να αγγίζουν με το ζόρι τα δέκα εκατομμύρια, ενώ το μπάτζετ δημιουργίας της ξεπέρασε τα εκατό εκατομμύρια δολάρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: