Δεν αντέχει άλλο ο ντράμερ των System of a Down. Θέλει νέο άλμπουμ!
News

Δεν αντέχει άλλο ο ντράμερ των System of a Down. Θέλει νέο άλμπουμ!

Ένα πολύ ξεκάθαρο δείγμα της καταστασης που επικρατεί τα τελευτάια χρόνια στους System of a Down, έχουμε με τη συνέντευξη που παραχώρησε ο ντράμερ John Dolmayan στο Loudwire.

Με μία πρώτη ανάγνωση, στέκεσαι εύκολα στο γεγονός ότι ενώ αυτός θέλει να προχωρήσουν με τις ηχογραφήσεις, από τους υπόλοιπους υπάρχει μία κωλυσιεργία. Και από αυτό το τμήμα της συνέντευξης βγαίνει και ο τίτλος μας αλλά και οι τίτλοι που θα δείτε σε όλα τα μουσικά site του κόσμου.

Αλλά…

Στο κλείσιμο καταλήγει να λέει ότι η μπάντα θα έγραφε ήδη νέο δίσκο αν δεν υπήρχαν κάποιες πολύ θετικές καταστάσεις που δεν είναι σε θέση να συζητήσει αυτή τη στιγμή.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις μία μία.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με το που βρίσκεται η μπάντα αυτή τη στιγμή. Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που κυκλοφορήσαμε νέο δίσκο και δεν θα συνεχίσω να λέω “δεν πειράζει”. Πειράζει».

Αυτή λοιπόν ή πρώτη ατάκα και καταλαβαίνεις ότι το καζάνι βράζει. Συνεχίζουμε…

«Για εμένα δεν υπάρχει θέμα εγωισμού. Δεν γράφω τραγούδια έτσι δεν ανησυχώ για το ποιος θα τα γράψει. Είμαι απλά έτοιμος. Πως θα αισθανθώ αν μπούμε να δουλέψουμε μαζί; Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι πλέον. Το 2005 ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν στο στούντιο μαζί. We’re turning into the fucking EAGLES now. Έτσι όπως το πάμε θα περάσουν 15 χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσουμε νέο δίσκο. Το βρίσκω ενοχλητικό αλλά κάνω ότι μπορώ για να καταλάβω ότι χρειάζεται να ξεπεραστούν κάποια πράγματα για να μπορέσουμε να μπούμε στο στούντιο και να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο και αν δεν είναι δεν χρειάζεται να το κάνουμε».

Σε αυτό το σημείο κάνουμε μία παύση για να δοξάσουμε τον Dolmayan για την αναφορά στους Eagles την οποία αφήσαμε στα αγγλικά και με έντονα γράμματα.

Να και ένα gif που περιγράφει την κατάσταση καλύτερα.

tumblr_m1nve3268e1r00g1wo3_500

Και πάμε τώρα στο κλείσιμο που σας γράψαμε από την αρχή του κείμενου. Η μπάντα θα ήταν ήδη στο στούντιο αν δεν υπήρχαν κάποιες ευχάριστες προσωπικές καταστάσεις. Να τα μας…

«Υπάρχουν ακόμα κάποιες συμπεριφορές που δεν έχουν ξεπεραστεί σε αυτό το σημείο. Ελπίζω ότι με λίγη επικοινωνία την οποία έχουμε όλο και περισσότερο θα μπορέσουμε να τα βρούμε όλα, θα σπάσουμε αυτά τα δεσμά και θα κάτσουμε να κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε. Να γράφουμε μουσική. Πάντα φτάνουμε λίγο πριν ξεκινήσουμε αλλά πάντα κάτι συμβαίνει. Θα μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει ήδη, αλλά υπάρχουν κάποιοι προσωπικοί λόγοι στη μέση τους οποίους δεν έχω την ελευθερία να συζητήσω. Είναι θετικοί λόγοι, είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Έυκολα θα μπορούσαμε να είμαστε στο στούντιο αλλά για κάποια θετικά πράγματα δεν είμαστε. Ας το αφήσουμε έτσι. Ας αφήσουμε τον κόσμο να το ερμηνεύσει».

Όλα αυτά νομίζω μας κάνουν να καταλάβουμε ότι το θέμα δεν είναι ενός ατόμου. Δεν φταίει δηλαδή ο Serj μόνο ή ο Daron μόνο. Απλά οι άνθρωποι είναι τρελάρες.

Για αυτό τους αγάπησε ο κόσμος για αυτό και θα περιμένουμε όσο κι αν χρειαστεί.

[signoff predefined=”Facebook”][/signoff]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ