Δέκα τραγούδια (και ένα) που βαρεθήκαμε να ακούμε σε μαγαζιά
News

Δέκα τραγούδια (και ένα) που βαρεθήκαμε να ακούμε σε μαγαζιά

Γράφει ο Αποστόλης Μπλάνας

Άμα πω ότι δεν μ’ αρέσει να λέω στους άλλους πώς να κάνουν τη δουλειά τους όταν νομίζω πως μπορώ να το κάνω καλύτερα, θα πω ψέματα και δεν το θέλω.

Ξέρω είμαι από αυτούς τους σπαστικούς που θες να χτυπήσεις με μια βρεγμένη σανίδα, αλλά πριν χαλάσεις αυτό το όμορφο προσωπάκι, άκουσε τι έχω να πω. Μπορεί στο τέλος να τα βρούμε και να πάμε για πάστα σε κάποιο ζαχαροπλαστείον της γειτονιάς σου.

Αυτά είναι δέκα συν ένα τραγούδια από μπάντες που μ’ αρέσουν δεν μ΄ αρέσουν δεν έχει σημασία, σημασία έχει το αυτί μου, το οποίο έχει ματώσει από την επανάληψη.

Metallica-Enter Sandman

Έχεις μπροστά σου όλη τη δισκογραφία των Metallica και παρόλα αυτά επιλέγεις να βάλεις το μόνο «δυνατό» κομμάτι τους που μπορώ να ακούσω ανοίγοντας το ραδιόφωνο (καλύτερα να μου κοπεί το χέρι). Θα κοιταχτώ με την παρέα μου, θα βγάλω ένα πεθαμένο *sigh*, πιθανότατα θα ψελλίσω δύο-τρεις στίχους αλλά δεν θα το ευχαριστηθώ έτσι για σπάσιμο.

Guns ‘N Roses-Sweet Child of Mine

Όχι δεν τα λέω εγώ, ο ίδιος ο Slash τα λέει. Οκ δεν είπε να μην το παίζουν στα μαγαζιά, αλλά όταν παραδέχεται ότι είναι το πιο gay ριφάκι που έχει γράψει ποτέ κι εμείς το παίζουμε σαν τρελοί, αυτό τι μας κάνει; Και στην τελική οι GnR έχουν εγκλωβιστεί σε 2-3 επιτυχίες, ενώ έχουν κι άλλα ωραία κομμάτια… just saying.

Disturbed-Down With The Sickness

Το μόνο κομμάτι που απολαμβάνω είναι εκεί που ο Draiman τα χώνει στη μάνα του, όχι πως με εκφράζει, εγώ αγαπάω τη μαμά μου. *motherlover*

Godsmack-I Stand Alone

Έτσι όπως το πας θα μείνεις όντως μόνος. Φίλε Dj δεν είσαι playlist του youtube για να μου βάζεις τα τραγούδια με τα περισσότερα views, είμαστε κοινό με γνώσεις, θέλουμε το κάτι παραπάνω, λέμε τώρα.

AC/DC- Hells Bells

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κομμάτι, απλά οι AC/DC πάντα θα μου θυμίζουν τον παππού που έρχεται για επίσκεψη και θα σου δίνει λεφτά, με τη λεπτομέρεια όμως πως τα λεφτά θα είναι πάντα ίδια, κάπως σαν τη μουσική τους δηλαδή. Φυσικά απόψεις είναι αυτές, κράξτε όσο θέλετε δεν πληγώνομαι.

Rob Zombie- Dragula

Έχω βγάλει το φτυάρι μου τόσες πολλές φορές στον στίχο «Dig through the ditches, and burn through the witches I slam in the back of my Dragula», που σκέφτομαι την επόμενη φορά απλά να το βάλω στον πάτο μου και να ησυχάσω.

Ramstein-Du Hast

Ναι, ναι καλό κομμάτι έχει και keyboard σόλο, όμως ρε παιδιά υπάρχουν τόσα τραγούδια των Γερμανών που δεν έχουν γευτεί τη χαρά του “play”.

Lamb of God-Redneck

Τόσες φορές που το έχω ακούσει θα αρχίσω να πιστεύω πως οι Lamb of God ήταν μπάντα της μιας επιτυχίας, κάτι σαν τον MC Hammer και το Can’t Touch This.

Red Hot Chili Peppers-Give it Away

Give it away το λες και μόνος σου, στο διάολο να πάει. Δεν λέω βάλε και λίγο πιο soft rock μαζί σου, θες να πιάσεις και λίγο το γυναικείο κοινό, μπορείς όμως και να το κάνεις χωρίς να σε λέω πίσω από την πλάτη σου «Red Fm». #Shots Were Fired

System of a Down-Chop Suey

Ας παίξεις με ασφάλεια, δεν είναι κακό να βάζεις το πιο αναγνωρίσιμο κομμάτι ενός συγκροτήματος. Κάποια στιγμή όμως, μετά την 100η φορά ας πούμε μπορείς να κάνεις μια μικρή αλλαγή κομματιού. Ε; ε; ε; Όχι ε;

*Rage Against the Machine-Killing In The Name (ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ)

ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. Αυτά…

Someone kill the DJ, shoot the fucking DJ
Voices in my head are sayin
“shoot that fucker down”

[iframe]<iframe width=”640″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/jW7VhkNqjnc” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ