Δέκα τέρατα που θα επισκεφθούν την Ελλάδα σε περίπτωση εκλογών
News

Δέκα τέρατα που θα επισκεφθούν την Ελλάδα σε περίπτωση εκλογών

Η επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας αναμένεται να φέρει αστάθεια στη χώρα αφού αν πάμε σε εκλογές λογικά τα πάντα θα καταστραφούν.

Να για παράδειγμα αμέσως μετά τις ανακοινώσεις διαβάσαμε στο protothema.gr το εξής:

Καταρρέει το Χρηματιστήριο – Πάνω από 11% πέφτει ο γενικός δείκτης! Απίστευτο ξεπούλημα από ξένους και Έλληνες επενδυτές – Ο φόβος πολιτικής αποσταθεροποίησης «γκρεμίζει» το Χρηματιστήριο – Παντελής απουσία των αγοραστών.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαμε και την ανακοίνωση του συλλόγου κινηματογραφικών τεράτων, που κάνει γνωστό ότι πολλά από τα μέλη του που γουστάρουν πολιτική αστάθεια αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα σε περίπτωση εκλογών και να παρατείνουν την παραμονή τους αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά την επιστολή του του συλλόγου κινηματογραφικών τεράτων:

Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Η επερχόμενη ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της δημοκρατίας δύσκολα θα έχει θετική εξέλιξη για την κυβέρνηση έτσι λογικά η χώρα θα μπει σε προεκλογική περίοδο. Όπως θα γνωρίζετε αυτή η περίοδος είναι η αγαπημένη των μελών μας που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και να επισκεφθούν την Ελλάδα. Ήδη επικοινώνησαν με τη διοίκηση του συλλόγου μας πολλά από τα εξέχοντα μέλη μας και δήλωσαν συμμετοχή στην εκδρομή που ετοιμάζουμε για την Ελλάδα. Μερικά από τα σίγουρα τέρατα για το ταξίδι είναι τα παρακάτω.

The Brundlefly

thefly2906159k

The Alien

ProtoAlien

Cenobites

hellraiser_2906165k

King Kong

king-kong_2906167k

Pale Man

pale-man_2906186k

The Shark

jaws_2906190k

The Kraken

clash-of-the-titan_2906192k

The Basilisk

baselisk_2906193k

Balrog

Balrog_2906219k

The Predator

predator_2906229k

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ