Δέκα είδη ανθρώπων που δεν γουστάρουμε στο Facebook
News

Δέκα είδη ανθρώπων που δεν γουστάρουμε στο Facebook

Τι κάνουμε; Όλα καλά; Να εδώ που καθόμασταν και χαζεύαμε τη ροή μας στο Facebook βρήκαμε αρκετά παραδείγματα ανθρώπων που δεν θέλουμε καν να τους βλέπουμε στη ροή μας.

Γιατί θα ρωτήσετε.

Γιατί μας σπάνε τα νεύρα με τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές τους. Έτσι φτιάξαμε μια λίστα με ανθρώπους και συμπεριφορές που δεν γουστάρουμε με τίποτα. Αν είναι φίλοι μας και στην πραγματική ζωή, τους δίνουμε συγχωροχάρτι, αλλά αν τους γνωρίζουμε μόνο μέσω Facebook δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην τους στείλουμε στο unfriend το εξώτερο.

Αυτούς με τα κεφαλαία
Δεν μιλάμε για ένα status που μπορεί να του ξέφυγε. Μιλάμε για συνεχή χρήση κεφαλαίων, σε ό,τι θέλει να πει. Αν αυτό που ήθελε να πει ήταν σημαντικό όντως, δεν θα ένιωθε την ανάγκη να χρησιμοποιήσει κεφαλαία.

Αυτούς με τα greeklish
Το να γράφεις γρήγορα σε μήνυμα ή σε chat χωρίς να προσέχεις, τόνους ορθογραφία κτλ. είναι θεμιτό. Έτσι κι αλλιώς είναι επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Αλλά το να θέλεις να μεταφέρεις τη σκέψη σου σε τόσο κόσμο και να μην μπαίνεις καν στο κόπο να την γράψεις ξεκάθαρα και κατανοητά για όλους, τότε αυτομάτως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να έχεις την προσοχή μας.

Αυτούς που ανεβάζουν φωτογραφίες με ρητά και σκέψεις
Αλήθεια τώρα; Σε εκφράζει αυτό; Το πιο πιθανό είναι να μιλάμε πρώτον, για ανθρώπους γεμάτους ανασφάλειες, που βρίσκουν παρηγοριά σε τέτοιες προτάσεις, αφού σου λέει για να το λένε σημαντικοί άνθρωποι μάλλον υπάρχει μέλλον και για μένα. Δεύτερον, ανθρώπους χωρίς την παραμικρή δημιουργικότητα αφού επιλέγουν πάντα να εκφραστούν μέσα από λόγια άλλων και όχι με τα δικά τους.

Αυτούς που γκρινιάζουν συνεχώς
Γι αυτούς ο κόσμος είναι γεμάτος από ανθρώπους που τους κρατάνε πίσω και δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν και να αναδείξουν τα ταλέντα τους, που πιθανότατα είναι ανύπαρκτα και γι αυτό καταλήγουν να ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους. Άτιμη κοινωνία.

Αυτούς που τη βρίσκουν μόνο με την πολιτική
Εκφράζονται για κάθε τι που συμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας. Και συνήθως μονόπλευρα, ανάλογα δηλαδή με την κομματική τους προτίμηση την οποία όμως σπάνια αποκαλύπτουν γιατί θέλουν να φαίνονται ως δίκαιοι κριτές.

Αυτούς που κλέβουν συνεχώς status άλλων
Κάποιος, κάπου γράφει πρώτος κάτι. Ένα σωρό άλλοι το παίρνουν και το χρησιμοποιούν ως δικό τους αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό τους γιατί σε όλες τους τις προηγούμενες τοποθετήσεις βλέπεις ότι δεν μπορούν να βάλουν τρεις λέξεις στην ίδια πρόταση.

Αυτούς με τις λάγνες φωτογραφίες
Άντρες χωρίς μπλούζα μετά το γυμναστήριο. Γυναίκες που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία. Η φαντασία είναι καλό πράγμα και μας αρέσει να τη χρησιμοποιούμε.

Αυτούς που είναι ανήλικοι
Αν είμαστε πάνω από 30 δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει στη λίστα φίλων μας ανήλικο που δεν είναι συγγενής ή άντε το πολύ πολύ γιος ή κόρη καλού μας φίλου. Οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί ύποπτο.

Αυτούς με τα συνεχόμενα status
Κάθε στιγμή της ημέρας τους είναι άξια αναφοράς σε ένα ξεχωριστό status. Στα παπάρια μας.

Αυτούς που εκδηλώνουν συνεχώς τα συναισθήματα τους
«Γιατί ρε γαμώτο να μου συμβαίνει αυτό», «Αυτή η μέρα ήταν η χειρότερη της ζωής μου», «Μου λείπεις ρε γαμώτο». Στα παπάρια μας.

Αν είσαι κάποιος από αυτούς, δεν εννοούσαμε εσένα, μην ανησυχείς.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2016/01/radio-arthro.png ” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ