Δέκα χρόνια Rock Hard με μυστικό ακουστικό show από τους Blind Guardian!
Music

Δέκα χρόνια Rock Hard με μυστικό ακουστικό show από τους Blind Guardian!

Τα φιλαράκια μας στο Rock Hard γιορτάζουν δέκα χρόνια ζωής και έχουν ένα σούπερ δώρο.

Πιο σούπερ δεν γίνεται είναι η αλήθεια.

Διαγωνισμό για ένα μυστικό ακουστικό show με τους Blind Guardiaν για 20 υπερ-τυχερούς!

Ακολουθούν οι λεπτομέρειες:

Το ROCK HARD, κλείνει 10 χρόνια ζωής φέτος. Το 2005 ήταν η πρώτη χρονιά που κυκλοφόρησε ως έντυπο και συνεχίζει μόνο ως διαδικτυακό περιοδικό τα τελευταία χρόνια. Όταν ανοίξαμε το ROCK HARD, στο release party είχαμε κάνει συναυλία με τους MASTODON στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Ο πήχης για τις επετειακές εκδηλώσεις των δέκα ετών, λοιπόν, είχε ανέβει δραματικά.

Μετά από δέκα χρόνια λοιπόν (αν και πολλοί από τη συντακτική ομάδα αρθρογραφούσαμε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90), αποφασίσαμε να κάνουμε ένα “κλειστό”, αλλά πολύ special και ανεπανάληπτο event. Ποιο είναι αυτό;

ΔΩΡΕΑΝ SECRET ACOUSTIC SHOW των BLIND GUARDIAN για μόλις 20 ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ!!!

Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν θα αποκαλυφθεί, μέχρι την ημέρα διεξαγωγής τoy “μυστικού” αυτού event σχετικά με τον χώρο, την ημέρα και την ώρα. Οι νικητές, θα ενημερωθούν προσωπικά, λίγη ώρα πριν γίνει η συναυλία, κρατώντας την απαραίτητη εχεμύθια για τις πληροφορίες που θα τους δοθούν και ο τρόπος συμμετοχής είναι στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected] στέλνοντας ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο και πόλη διαμονής. Μοναδική προϋπόθεση, σε περίπτωση που είστε νικητές, να έχετε εισιτήριο για τη συναυλία των BLIND GUARDIAN που θα γίνει την Κυριακή 10 Μαΐου στο Gagarin205 (προσοχή, αν έχετε του Σαββάτου ή της Παρασκευής, ΔΕΝ μετράει).

Αυτά τα ολίγα και περιμένουμε τις συμμετοχές σας μέχρι την Πέμπτη 7 Μαΐου. Οι νικητές ΔΕΝ θα ανακοινωθούν στο site, παρά μόνο θα το μάθουν οι ίδιοι, καθώς η εχεμύθια είναι κάτι το απολύτως απαραίτητο για να κυλήσουν τα πράγματα όπως έχουν προγραμματιστεί. Μετά την ακουστική συναυλία, θα ακολουθήσει και meet n’ greet με το συγκρότημα!!!

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και να είστε σίγουροι ότι θα σας “ταλαιπωρούμε” για πολύ καιρό ακόμα.

ROCK HARD team

guardian_acoustic_afisa

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ