Δέκα άλμπουμ που περιμένουμε το 2014
News

Δέκα άλμπουμ που περιμένουμε το 2014

Το 2013 μας έφερε άλμπουμ που αγαπήσαμε και επειδή δεν είμαστε άνθρωποι που μένουν στο παρελθόν- έστω και κοντινό- δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το νέο έτος.

Από τα ονόματα και μόνο που έχουν ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσουν άλμπουμ μέσα στη χρονιά, μέχρι εκείνα που φημολογείται πως θα το κάνουν, γινόμαστε ανυπόμονοι.

Οι απόψεις μας μπορεί και να μην συμπίπτουν, αλλά και στα μισά να τα βρούμε χαρούμενοι θα είμαστε.

Judas Priest

image

Έξι χρόνια έχουν περάσει από το Nostradamus, το τελευταίο κατά σειρά άλμπουμ των Άγγλων, οι οποίοι ανακοίνωσαν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους πως το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2014.

Machine Head

Machine-Head-Robb-Flynn

Αν και το αρχικό πλάνο έλεγε πως οι Machine Head θα έπρεπε να έχουν μπει ήδη στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η Nuclear Blast έχει δώσει το ελεύθερο στην μπάντα του Robb Flynn με το δίσκο να αναμένεται το καλοκαίρι του 2014.

Mastodon

image (2)

Είναι εδώ και καιρό στο στούντιο και έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξαν στο The Hunter. Τρελό και «τεράστιο» χαρακτηρίζουν τον ερχόμενο δίσκο τους και εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τους πιστέψουμε.

Foo Fighters

image (3)

Ο Dave Grohl και η παρέα του ετοιμάζουν το όγδοο άλμπουμ τους και σύμφωνα με τον ίδιο το κάνουν με έναν διαφορετικό τρόπο που δεν έχει δοκιμάσει κανείς άλλος στο παρελθόν.

Lamb of God

image (4)

Μετά τις περιπέτειες του Randy Blythe με το νόμο και την τελική αθώωση του, περιμένουμε τις εμπειρίες του να βγουν μέσα από το νέο άλμπουμ και σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστες.

Tool

image (5)

Οκτώ χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά οι Tool μοιάζουν επιτέλους έτοιμοι να δώσουν ξανά τροφή στους οπαδούς τους, οι οποίοι πρέπει να είναι και οι πιο ανυπόμονοι μαζί με αυτούς των SOAD. Παρόλα αυτά το 2014 φαίνεται πως θα είναι χρονιά επιστροφής.

Slipknot

image (6)

Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος και ο Κρόνος είναι πάνω από τη Σελήνη, όμως κάτι έπρεπε να γίνει για να χαλάσει πάλι η δουλειά.Ο διωγμός του Joey Jordison δεν βάζει “ταφόπλακα” στις ελπίδες μας για νέους Slipknot, ωστόσο καθυστερεί σημαντικά τη διαδικασία.

Metallica

image (7)

Έβγαλαν ταινία στην οποία ο Lars μας δείχνει κάθε γκριμάτσα που έχει στο ρεπερτόριο του, έπαιξαν στην Ανταρκτική, ε μάλλον ήρθε και η ώρα να ξεχάσουμε σιγά-σιγά το Death Magnetic. Αν και το 2015 φαντάζει πιο πιθανό ως έτος κυκλοφορίας

System of A Down

image (8)

Περίπτωση παρόμοια με αυτή των Tool, μόνο που εκείνοι έχουν αρχίσει να γράφουν από το 2011, σε αντίθεση με τους SOAD. Τώρα που o Serj έβγαλε όλα τα άλμπουμ που είχε σκοπό να βγάλει, ίσως αποφασίσει να μπει στο στούντιο. Και βλέπουμε…

Opeth

image (9)

Αν ακούγοντας το Heritage σας λείπουν τα growls του Mikael Akerfeldt, τότε δεν έχετε παρά να περιμένετε το νέο άλμπουμ για το οποίο ο frontman των Opeth υπόσχεται πως θα είναι βαρύ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ