O Deadpool ετοιμάζεται να κάνει «ντου» στο MCU με έναν από αυτούς τους τρόπους
News

O Deadpool ετοιμάζεται να κάνει «ντου» στο MCU με έναν από αυτούς τους τρόπους

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Μετά την αφορά της FOX από τη Disney και την επιστροφή των δικαιωμάτων πολλών χαρακτήρων στη Marvel, είναι σχεδόν βέβαιο ότι μόνο ένας χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνιση του στο MCU όπως τον ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Και αυτός είναι ο Deadpool του Ράιαν Ρέινολντς, αφού όλοι οι υπόλοιποι (X-Men, Fantastic 4) θα χρειαστούν γερό φρεσκάρισμα. Πότε όμως θα πρέπει να περιμένουμε τον βρομόστομο ήρωα στο MCU; Σίγουρα όχι άμεσα, αλλά η είσοδος του ήδη εξετάζεται στα υψηλά κλιμάκια της Marvel.

Όπως γράφει μάλιστα το MCU Cosmic που επικαλείται μία από τις πιο έγκυρες πηγές τους, αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν τρία σενάρια που κυριαρχούν για τον τρόπο που θα μπει στο MCU.

Ο ένας είναι μέσω της τρίτης στο σύνολο δικής του ταινίας, ο δεύτερος με μία σειρά στο Disney+ και ο τρίτος με συμμετοχή στην τρίτη ταινία του Spider Man. Θυμίζουμε ότι το Far From Home (η δεύτερη ταινία) βγαίνει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι το 2021 για να δούμε τον Deadpool στο MCU. Θυμίζουμε ότι εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της 4ης φάσης όπως το ανακοίνωσε πρόσφατα η Marvel.

https://youtu.be/3M2mvvealmE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: