«Έφτυσε» την DC και την ταινία του Batman για χάρη της Marvel!
News

«Έφτυσε» την DC και την ταινία του Batman για χάρη της Marvel!

Είχαμε μπόλικα νέα για την ταινία του Batman με το που ξεκίνησε η εβδομάδα, αφού μάθαμε ότι σε συζητήσεις για το πρότζεκτ βρίσκονται ο Τζόνα Χιλ για ρόλο «κακού» και ο Τζέφρι Ράιτ για τον επιθεωρητή Γκόρντον.

Ξέρουμε ήδη εδώ και αρκετούς μήνες ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιπποτη στην ταινία του Ματ Ριβς και τώρα από δημοσιογράφου του Variety μαθαίνουμε ποιος ήταν η πρώτη επιλογή για το ρόλο του Επιθεωρητή Γκόρντον. Και δεν είναι άλλος από τον Μαχερσάλα Αλί

Ο δύο φορές νικητής του Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, είχε συζητήσει με την DC και μάλιστα βρισκόταν κοντά σε συμφωνία, αλλά στην πορεία προέκυψε μια άλλη μεγάλη ευκαιρία. Ο ρόλος του Blade στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα τον Ιούλιο, αυτή ήταν η τελική του επιλογή.

Πρόσφατα και σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, μάθαμε ποια θα είναι η πλοκή της ταινίας.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με όσα είχαν δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες, με τις τότε πληροφορίες να λένε ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους οι Riddler, Penguin, Catwoman και Firefly.

Η νέα ταινία του Batman θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ