David Ellefson για το ροζ σκάνδαλο: «Τώρα ξέρω πως ένιωσε ο Ιησούς»
News

David Ellefson για το ροζ σκάνδαλο: «Τώρα ξέρω πως ένιωσε ο Ιησούς»

Ο Μάιος ήταν σίγουρα ένας από τους χειρότερους μήνες στη ζωή του David Ellefson, αφού μέσα λίγες ημέρες έγινε πρώτο θέμα με τη διαρροή ενός προσωπικού βίντεο που είχε στείλει σε 19χρονη και στη συνέχεια ο Dave Mustaine τον απέλυσε από τους Megadeth και στη συνέχεια προσέλαβε άλλον μπασίστα για να ηχογραφήσει τα μέρη του νέου άλμπουμ που είχε ήδη γράψει ο Ellefson.

Τις τελευταίες ημέρες ο μπασίστας δίνει πολλές συνεντεύξεις για την προώθηση του νέου του πρότζεκτ, που έχει όνομα The Lucid και σε μία από αυτές, ανέλυσε το πως ένιωσε εκείνο το διάστημα.

«Είμαι καλά τώρα, απλά για λίγο εξαφανίστηκα. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να επεξεργαστώ όλα όσα έγιναν και να νιώσω καλύτερα. Προφανώς δεν μου είχε συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο και δεν μπορούσα να φανταστώ το πόσο σκατένια μπορεί να γίνει η ανθρωπότητα. Χωρίς να θέλω να χρησιμοποιήσω θρησκευτική αναφορά, κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε και ο Ιησούς. Κουβάλα τον σταυρό σου και σε σκοτώνουμε. Κρίμα, ήταν ο λάθος τύπος. Δεν μπορούσα να το πιστέψω και πιστεύω ότι άξιζα καλύτερη συμπεριφορά» τόνισε ο 57χρονος.

Όσο για τις ηχογραφήσεις που έκανε για το άλμπουμ των Megadeth που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, ο Ellefson τόνισε ότι ήταν φανταστικές, αλλά δεν είναι αυτός που αποφασίζει, ούτε του ανήκουν.

«Μερικές φορές οι ηλικίες μας, οι εμπειρίες μας και ο τρόπος που φερόμαστε στις σχέσεις μας, αλλάζουν τη μουσική. Και αν αυτό είναι το τέλος μου με τους Megadeth, τότε θέλω να πιστεύω ότι με το Dystopia που κέρδισε και Grammy έφυγε με το κεφάλι ψηλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: