Ο Dave Grohl με το ζόρι αναγνώρισε το Lithium των Nirvana
News

Ο Dave Grohl με το ζόρι αναγνώρισε το Lithium των Nirvana

Ο Dave Grohl είναι πολυάσχολος αυτό το διάστημα, αφού εκτός από το νέο άλμπουμ των Foo Fighters που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ What Drives Us που έκανε πρεμιέρα στα τέλη Απριλίου, αλλά και τη σειρά From Cradle to the Stage με τα έξι επεισόδια της να βασίζονται στο βιβλίο που έγραψε η μητέρα του και ασχολείται με τις μαμάδες γνωστών καλλιτεχνών.

Το βράδυ της Δευτέρας δεν ήταν απλά καλεσμένος στο Tonight Show, αλλά συμπαρουσιαστής του Jimmy Fallon σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής. Έτσι τον είδαμε στον μονόλογο να αστειεύεται με την επιστροφή του Κέβιν Σπέισι, να κάνει πραγματικότητα το χιουμοριστικό βίντεο του Best of You, επαναλαμβάνοντας για πολύ ώρα το «The Best», αλλά και να τραγουδάει ψεύτικα διαφημιστικά τζινγκλάκια.

Εκεί που θα περίμενε κανείς όμως να τα πάει πολύ καλά, αλλά δεν το έκανε, ήταν στο να αναγνωρίσει γνωστά τραγούδια που έπαιξαν οι Roots με διαφορετική ενορχήστρωση. Με το ζόρι βρήκε ένα και αυτό στην εκπνοή και δεν ήταν άλλο από το Lithium των Nirvana. Ακολουθούν όλα τα βίντεο από την εκπομπή.

https://youtu.be/Wzey-tkwqJ4

https://youtu.be/XkfPlTm_rek

https://youtu.be/CwG8e7QDNN0

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ