Corey Taylor: «Σιχαίνομαι τα περισσότερα από το νέο rock»
News

Corey Taylor: «Σιχαίνομαι τα περισσότερα από το νέο rock»

Ο Corey Taylor δεν γουστάρει τα περισσότερα από τα νέα πράγματα που κυκλοφορούν στο χώρο του rock και το κάνει σαφές μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο podcast Cutter’s Rockcast.

Βέβαια οι στόχοι του είναι συγκεκριμένα δύο, αν και δεν τους κατονομάζει.

«Βλέπω κάποιες από αυτές τις μπάντες που μοιάζουν με κάτι άλλο και σκέφτομαι ότι απλά έχουν ακούσει δυο-τρία παλιότερα επιτυχημένα άλμπουμ. Αλλά αυτές που με εκνευρίζουν περισσότερο είναι οι μπάντες που παίρνουν κάτι που υπάρχει πολύ καιρό, το δουλεύουν ξανά και το αποκαλούν νέο, κάτι που είναι εντελώς παραπλανητικό. Ξέρεις ποια μπάντα έχουν κατακλέψει, δεν προσπαθούν καν να κλέψουν από άλλους. Αλλά η νέα γενιά τους ακούει και λέει αυτοί είναι οι νέοι ‘τάδε΄, γιατί έχουν βαρεθεί να ακούνε τους μεγαλύτερους να λένε ότι η μουσική στην εποχή μου ήταν καλύτερη» λέει ο Corey αναφερόμενος προφανώς στους Greta Van Fleet και συνεχίζει…

«Εγώ είμαι χειρότερος. Δεν μου αρέσει τίποτα. Σιχαίνομαι τα περισσότερα από το νέο rock. Σιχαίνομαι αυτούς που απέτυχαν στο ένα είδος και αποφάσισαν να το γυρίσουν στο rock. Αυτός που το κάνει ξέρει ποιος είναι. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Είμαι ο χειρότερος. Σιχαίνομαι τα πάντα. Νομίζω ότι ο κόσμος το έχει συνηθίσει αυτό με εμένα. Έχω όμως ενθαρρύνει τη νέα γενιά να σπάσει τα στεγανά σε αυτά που ακούει. Κάνε κάτι που να το νιώθεις φρέσκο. Ας μην ακούγεται φρέσκο, αλλά να το αισθάνεσαι φρέσκο. Αν είναι νεκρό, ο κόσμος θα του συμπεριφερθεί έτσι». 

Στη δεύτερη τοποθέτηση του η αναφορά γίνεται λογικά για τον Machine Gun Kelly και το πρόσφατο ροκ άλμπουμ του, αν και στην εποχή που ζούμε δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος φεύγει από το hip-hop και πάει στο rock για να γνωρίσει μεγαλύτερη επιτυχία.

Κλείνοντας, αν και τον γουστάρουμε γενικά τον Corey, να πούμε ότι το πρόσφατο σόλο άλμπουμ του, δεν το λες και φρέσκο όσον αφορά στην ηχητική του κατεύθυνση. Το αντίθετο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ