Corey Taylor: «Η νέα μου μάσκα θα τρομάζει τα παιδιά»
News

Corey Taylor: «Η νέα μου μάσκα θα τρομάζει τα παιδιά»

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι οι Slipknot χρησιμοποίησαν το συναυλιακό κενό της καραντίνας για να ηχογραφήσουν νέο άλμπουμ. Προφανώς και αυτή είναι μία διαδικασία που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως τα πράγματα μάλλον έχουν προχωρήσει περισσότερο από όσο νομίζαμε, αφού ο  Corey Taylor αποκάλυψε ότι έχει ήδη το σχέδιο για τη νέα του μάσκα.

«Η νέα μου μάσκα θα τρομάζει τα παιδιά. Είναι άσχημη και σε κάνει κάνει να νιώθεις άβολα. Φρίκαρε τη γυναίκα μου. Δεν μπορεί να την κοιτάξει και συνήθως της αρέσουν κάτι τέτοια. Μου είπε να πάρω από μπροστά της την εικόνα γιατί την ενοχλούσε» τόνισε ο Corey μιλώντας στο podcast, Steve‑O’s Wild Ride.

«Με κάθε άλμπουμ προσπαθούμε να δίνουμε στον κόσμο κάτι καινούργιο. Τους δίνουμε αυτά που περιμένουν πάντα από τους Slipknot, καινούργιες μάσκες, καινούργιες στολές, αλλά πάντα προσπαθούμε στο θέμα της μουσικής να ξεπερνάμε τα όρια έτσι ώστε να μην είναι αναμενόμενο το που θα πάμε ηχητικά» συμπλήρωσε ο Corey Taylor. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς με τις δύο τελευταίες μάσκες του Corey δεν ενθουσιαστήκαμε κιόλας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ