Corey Taylor: «Ο Lars Ulrich είχε δίκιο για το Napster»
News

Corey Taylor: «Ο Lars Ulrich είχε δίκιο για το Napster»

Πίσω στο 2000, οι Metallica και ειδικά ο Lars Ulrich είχαν βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών για τη δικαστική μάχη κόντρα στο Napster, αλλά όποιος το έβλεπε ψύχραιμα μπορούσε να καταλάβει από τότε ότι η μπάντα προστάτευε απλά το έργο της.

Ο Corey Taylor μίλησε στο podcast, Wild Ride! With Steve-O και αναφέρθηκε στο τοπίο της μουσικής σήμερα με το streaming να κυριαρχεί.

«Είναι δύσκολο αυτή την εποχή ποια από αυτές τις εταιρείες δίνει περισσότερα στους καλλιτέχνες που κατακλέβει. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο κόσμος να ακούει τη μουσική. Έχω αποδεχθεί το γεγονός ότι υπάρχουν εταιρείες streaming που μας ξεσκίζουν και μέχρι να επιβληθεί η νομοθεσία που πέρασε ο Τραμπ – κάτι που δεν μπορούσα να πιστέψω- θα συνεχίσουν να μας κλέβουν. Έχουν κάνει έφεση αλλά δεν νομίζω ότι θα δικαιωθούν. Θα δώσουν περισσότερα χρήματα και οι καλλιτέχνες θα μπορούν ξανά να ζήσουν από το έργο τους».

Στη συνέχεια ο Corey Taylor έπλεξε το εγκώμιο του Lars Ulrich για τη στάση του κόντρα στο Napster το 2000.

«Θυμάμαι ότι είχε φάει πολύ κράξιμο, αλλά είχε δίκιο σε τόσα πολλά επίπεδα. Είναι τρομακτικό. Αναρωτιέμαι πόσοι θα κατάπιαν τη γλώσσα τους στη συνέχεια. Γιατί ο Lars ήξερε και είχε καταλάβει το τι θα συμβεί στη συνέχεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ