O Corey Taylor για την κόντρα με τον Machine Gun Kelly: «Αυτός το ξεκίνησε»!
News

O Corey Taylor για την κόντρα με τον Machine Gun Kelly: «Αυτός το ξεκίνησε»!

Σχεδόν πέντε μήνες μετά τη δημόσια κόντρα που συζητήθηκε πολύ, ο Corey Taylor επέστρεψε στο θέμα με τον Machine Gun Kelly, για να τονίσει ότι δεν το ξεκίνησε αυτός.

Θυμίζουμε ότι η κόντρα είχε κορυφωθεί όταν ο MGK είχε κράξει από τη σκηνή τους Slipknot ενώ έπαιζαν την ίδια ώρα σε διαφορετικές σκηνές ενός φεστιβάλ, ως απάντηση σε δηλώσεις του Corey που δεν τον κατονόμαζε αλλά άφηνε υπονοούμενα για αυτόν.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο ShipRocked o Corey Taylor έδωσε μία νέα εκδοχή της κόντρας, που παραμένει βέβαια εντελώς ανούσια, αλλά έχουν πλάκα αυτά πάντα.

«Αν δεν ξέρετε τι έγινε, μου ζήτησαν να τραγουδήσω στον ίδιο τόνο με αυτόν. Μου το έστειλαν και δεν μου άρεσε. Αλλά προσπάθησα να κάνω κάτι με αυτό, επειδή σέβομαι τον Travis και έχουμε δουλέψει ξανά μαζί. Μου έστειλαν κάποιες πολύ περίεργες νότες και ήθελαν να τραγουδήσω τους στίχους τους. Και είπα απλά δεν θα το κάνω. Και έστειλα το mail που στη συνέχεια δημοσίευσα. Δεν πήρα καμία απάντηση και νόμιζα ότι το θέμα τελείωσε.

Περίπου οκτώ μήνες αργότερα είδα ότι έκανε ένα instagram live. Και εκεί άρχισε να κράζει τους rockstars λέγοντας ότι είναι βολεμένοι. Το έβλεπα και σκέφτηκα ‘καθίκι, είσαι εδώ πέντε λεπτά και μιλά για μπάντες που το κάνουν αυτό 20 χρόνια μέσα στη λάσπη και στη βρωμιά. Θα φοράνε ότι θέλουν. Θα κυκλοφορείς με τη μαύρη γλώσσα σου και θα κράζεις συγκροτήματα που σου κάνουν πλάκα. Άντε γ@μήσου’. Έτσι όταν είχα την ευκαιρία να πω κάτι, είπα. Και δεν τον κατονόμασα. Είπα απλά για κάποιους που απέτυχαν στο ένα είδος και πήγαν σε άλλο. Και αυτό τον τσάντισε.  

Αλλά μέχρι και σήμερα επιμένει ότι εγώ το άρχισα. Εγώ είπα αυτά που είπα, ως απάντηση στα δικά του. Δεν έχεις το δικαίωμα να μπαίνεις σε ένα είδος με τόση ιστορία και να μην σέβεσαι. Δεν θα έρχεσαι ως κάποιος περίεργος αναπληρωτής καθηγητής για να μας πεις τι θα φορέσουμε». 

Μετά τη κόντρα του Σεπτεμβρίου ο Machine Gun Kelly είχε φάει τρελή γιούχα από οπαδούς των Slipknot και όχι μόνο στα rock festival που εμφανίστηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ