Χρησιμοποίησαν το logo των Lamb of God σε εκκλησιαστικό θεατρικό
News

Χρησιμοποίησαν το logo των Lamb of God σε εκκλησιαστικό θεατρικό

Στην πόλη του Σάλεμ στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. ήταν προγραμματισμένο να παιχτεί ένα θεατρικό πασχαλινό δράμα.

Ο τίτλος του; Lamb of God!

Ο τύπος που ανέλαβε να φτιάξει τα εισιτήρια προφανώς δεν είχε αρκετή φαντασία για να φτιάξει ένα δικό του λογότυπο έτσι αποφάσισε να googlάρει τις λέξεις. Και φυσικά το εμφανίστηκε το λογότυπο των Lamb of God.

Μπορεί βέβαια ο τύπος να είχε απλά χιούμορ και εμείς να το κράζουμε άδικα αλλά όπως και να έχει το αποτέλεσμα ήταν αυτό που βλέπετε.

lamb-of-god-easter-ticket

Φυσικά στην επίσημη σελίδα της παράστασης στο Facebook έπεσε πολύ κράξιμο με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να βγάλουν την παρακάτω ανακοίνωση.

«Καταλαβαίνουμε ότι υπήρξαν κάποια όχι και τόσο φιλικά σχόλια online με αφορμή το λογότυπο που χρησιμοποιήσαμε για τα εισιτήρια μας. Το συγκεκριμένο λογότυπο ήταν μόνο στα εισιτήρια και δεν είναι σε καμία περίπτωση το επίσημο της παράστασης. Ζητάμε συγνώμη για το λάθος μας και για την όποια παρεξήγηση δημιουργήθηκε. Τώρα, ας επιστρέψουμε στον αληθινό μας σκοπό που είναι η ανύψωση του ονόματος του Ιησού Χριστού».

Ναι ναι αυτό να κάνουμε.

[iframe]<iframe width=”750″ height=”422″ src=”//www.youtube.com/embed/HL9kaJZw8iw” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ