Χωρίς ούτε ένα “Yeah” ο επόμενος δίσκος των Metallica
Crazy Web

Χωρίς ούτε ένα “Yeah” ο επόμενος δίσκος των Metallica

Το είδαμε στο giros.gr, μας άρεσε και το αναδημοσιευουμε!

Σε ειδικό ψυχολόγο εξειδικευμένο στον ψυχαναγκασμό έχει καταφύγει ο τραγουδιστής των Metallica, James Hetfield ώστε να σταματήσει να λέει και να τραγουδάει “Yeah!”

Ο Αμερικάνος τραγουδιστής, κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων yeah ανά λεπτό, αποφάσισε να κόψει την συνήθεια που τον έχει κάνει γνωστό αλλά και πολλές φορές αντικείμενο χλευασμού στο κόσμο. Με την βοήθεια ειδικού θα προσπαθήσει αρχικά να κατανοήσει την φύση της πάθησης του και στη συνέχεια να την καταπολεμήσει.

Στην αρχή θα υποβληθεί σε ύπνωση, ώστε να βρεθεί η αιτία που τον οδήγησε να αποκτήσει εμμονή με αυτή την λέξη και με τη βοήθεια του ψυχολόγου θα σβηστεί το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάμνησης.

Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας, θα του εμφυτευτεί ένα μικρό τσιπάκι στον εγκέφαλο που χρησιμοποιώντας μικρές δόσεις ηλεκτρισμού όποτε λέει “Yeah” θα βοηθήσει τον James να καταλάβει ότι πρέπει σταματήσει αυτή τη συνήθεια.

Καθώς το κενό στα τραγούδια που θα προκύψει με την απαλοιφή των “Yeah!” θα είναι μεγάλο, ο manager των Metallica σκέφτεται να χρησιμοποιεί τον χρόνο για διαφημιστικά μηνύματα όπως Nivea ή Ikea.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ