Χοντρό πέσιμο του Steven Wilson στους Greta Van Fleet: «Είναι boy band, άθλιοι και απαίσιοι»
News

Χοντρό πέσιμο του Steven Wilson στους Greta Van Fleet: «Είναι boy band, άθλιοι και απαίσιοι»

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Η περίπτωση των Greta Van Fleet έχει ανοίξει πολλές συζητήσεις τους τελευταίους μήνες.

Είναι ξεκάθαρο και εμφανές ότι οι πιτσιρικάδες έχουν ξεσηκώσει πολλά από τα μουσικά τους κόλπα από τους Led Zeppelin ενώ και το ίματζ τους παραπέμπει ευθέως στον Robert Plant και την παρέα του.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι ότι ο Steven Wilson δεν αντέχει ούτε στο άκουσμα του ονόματος τους.

«Αυτή η άθλια μπάντα, οι Greta Van Fleet. Είναι απαίσιοι, νομίζω ότι είναι ένα αστείο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Wilson στο  My Rock Podcast που έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του από την πρώτη πρόταση.

«Μοιάζουν με boy band και παίζουν μουσική Led Zeppelin τρίτης διαλογής. Αλλά είναι όμορφοι και έχουν τη βοήθεια των media και της εμπορικής μηχανής από πίσω τους έτσι έφτασαν σε ένα μεγάλο κοινό μέσα σε μία νύχτα.  Δεν πιστεύω ούτε για ένα λεπτό ότι θα τους θυμόμαστε σε δέκα χρόνια. Μπορεί να αποδείξουν ότι κάνω λάθος και να εξελιχθούν σε μία καλή μπάντα αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι. 

Είναι σαν μία boy band εκδοχή των Led Zeppelin. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό δεν είμαι αφελής. Καταλαβαίνω ότι μεγάλο μέρος τη βιομηχανίας βασίζεται στο να είσαι νέος, όμορφος και να έχεις τη σωστή εικόνα. Ποτέ δεν είχα κάτι από αυτά» κατέληξε ο Steven Wilson, μόνο που είχε κάτι από όλα αυτά κάποτε. Ήταν νέος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ